• Ovako se pojedinci ophode prema specijalnom rezervatu prirode (Foto)

  Nedavno nam je čitateljka portala zrenjaninski.com Marija Žabo poslala fotografije zimske idile u Specijalnom rezervatu prirode „Okanj bara“. Na njima ste mogli da vidite kakvo prirodno bogatstvo nas okružuje. Međutim, u međuvremenu se sneg otopio, a na površinu je isplivala ne baš tako lepa slika, koja pokazuje kako se pojedinci ophode prema tom prirodnom bogatstvu. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ovako se pojedinci ophode prema specijalnom rezervatu prirode (Foto)

  Nedavno nam je čitateljka portala zrenjaninski.com Marija Žabo poslala fotografije zimske idile u Specijalnom rezervatu prirode „Okanj bara“. Na njima ste mogli da vidite kakvo prirodno bogatstvo nas okružuje. Međutim, u međuvremenu se sneg otopio, a na površinu je isplivala ne baš tako lepa slika, koja pokazuje kako se pojedinci ophode prema tom prirodnom bogatstvu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Udomi, ne kupuj: Dušica je divna, privržena čoveku i traži topli dom

   

  Mini divlje deponije, plastična ambalaža, limenke, pa čak i jedan madrac, slike su koje ste ovih dana mogli da vidite u rezervatu „Okanj bara“.

   

  – Otopio se sneg i ima i šta da se vidi. To je sramota pojedinaca. Ne znam šta im znači da bacaju i seku drva, uništavaju celokupnu životnu sredinu. Nije problem pokupiti smeće za njima, ali čemu uopšte ovakvo ponašanje – pita se Marija Žabo.

   

  Prema njenim rečima, na terenu se može naći i razbijeno staklo.

   

  – Ovuda prolaze životinje i ljudi. Neko može da se poseče. Nema kraja ovakvom neodgovornom ponašanju – dodaje Žabo.

   

  Uostalom, pogledajte fotografije koje nam je poslala naša čitateljka i uverite se sami kako to izgleda na terenu.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Nedavno nam je čitateljka portala zrenjaninski.com Marija Žabo poslala fotografije zimske idile u Specijalnom rezervatu prirode “Okanj bara”.
   HVALA VAM, ŠTO STE „ZAGREBALI“ U ŽABOKREČINU-DELIĆ DELIĆA ONOGA, ŠTO SE DEŠAVA U SRP „OKANJ BARA“, ELEMIR! KAO BIVŠI PREDSEDNIK SKUPŠTINE, DRUŠTVA ZA ZAŠTITU PRIRODE „OKANJ“, KOJE JE 2103. DOBILO „NA UPRAVLJANJE“, SRP „OKANJ BARA“, REŠENJEM VLADE R. SRBIJE, MOGU KOMPETENTNO-SA PUNOM MATERIJALNOM ODGOVORNOSTI, DA POJASNIM „ŠTA SE RADI“ U SRP!
   TRENUTNO, DRUŠTVO ZZŽS „OKANJ“ NEMA PREDSEDNIKA, MENJA GA PREDSEDNIK IO, KOJI JE ISTOVREMENO I RENDŽER-ČUVAR PRIRODE. ON I DRUGI RENDŽER UPRAVLJAJU-DAJU SEBI ZADATKE, „IZVRŠAVAJU “ IH I KONTROLIŠU SVOJ RAD!? SVE JE BILO „LAKO“, DOK U NIJE U DZZŽS „OKANJ“, POČELO DA PRISTIŽU, KVARTALNO PO, OKO 1, NEŠTO MILIONA, (2020. UKUPNO VIŠE OD 4 MILIONA!), ZA NAS VELIKE PARE, A, BIVŠI PREDSEDNIK JE POSTAO, POŠTO JE KONTROLISAO „ŠTA SE RADI“-MEŠA SE U SVOJ POSAO, „PO STATUTU“, „REMETILAČKI FAKTOR“, PA SU GA, SA NJIHOVIM-„NOVIM“ DELEGATIMA, IZ TARAŠA, I KUMANA, SMENILI, „DA NE SMETA“!!!
   NADZORNI ODBOR JE, ZA 2020. UVRDIO:
   -DA SU ZA BENZIN POTROŠILI, ZA 2 VOZILA, OKO 0,5 MILIONA-DRUŠTVO IMA 1 VOZILO, KOJE NIJE ISPRLJALO GUME U REZERVATU-KORISTI GA PRIVATNO JEDAN RENDŽER, A, TREBA, „SVAKOG DANA“, DA BUDE „NA TERENU“-U REZERVATU! TAKO PIŠE „U ZADACIMA“ RENDŽERA!!!
   -PLATU SU PODIGLI NA OKO 72.000.-DIN/RENDŽERU!!!
   -DALI SU SVOJOJ DECI „STIPENDIJE“, PO 100TINAK EURA!!!
   -ĆERKA ČLANICE IO, TAKOĐE, DOBIJA 100TINAK EURA, „ZA ODRŽAVANJE SAJTA“,
   -NAPRAVILI SU KUĆICU „ZA OKO 8.000 EURA“, U REZERVATU, „ZA ČOBANA“, MADA JE JEDAN ČOBAN, NAMESTIO TOR ZA ČUVANJE OVACA, OD TRSKE, ŠTO I PRILIČI MESTU, KOJI ONI NAZIVAJU „EVEDRA“!!!
   IMA TOGA JOŠ, A, TIH SLIKA, NE BI BILO, DA RENDŽERI SVAKOG DANA ODLAZE U REZERVAT I UKLANJAJU SMEĆE, ŠTO IM STOJI „U OPISU POSLOVA“!!!
   INAČE, 1 RENDŽER „DOĐE NA POSAO“ NAŠOM „LADOM“, IZ ZRENJANINA-INAČE IMA KUĆU U ELEMIRU, SEDNE U KANCELARIJU, KOJA JE U ZGRADI MZ ELEMIR, UKLJUČI RAČUNAR I ČEKA PO PODNE, DA IDE KUĆI!!! 2. RENDŽER, KOJI JE „ŠEF“ OVOM, DOĐE SVOJIM VOZILOM, ZA KOJI PLAĆAMO GORIVO, NA 10TAK MINUTA I ODE KUĆI! NE KORISTI, DRŽAVNU „LADU“, KOJA STOJI U CENTRU ELEMIRA, SVI ZNAJU!!!
   STOJIM SVAKOM NA RASPOLAGANJU, ZA PITANJA!!!
   POZDRAV IZ ELEMIRA!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin