• Opština Sečanj izdvojila 1,6 miliona dinara za pomoć ugostiteljima

  Predsednik opštine Sečanj Predrag Rađenović raspisao je javni poziv za dodelu subvencija ugostiteljima koji imaju registrovano sedište na teritoriji ove srednjobanatske opštine.   Reč je o finansijskoj pomoći onima koji se bave ugostiteljskom delatnošću, zbog poteškoća u poslovanju prouzrokovanih epidemijom koronavirusa.   PROČITAJTE JOŠ: Meštani Taraša konačno mogu da odahnu: Skela na Tisi opet u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Opština Sečanj izdvojila 1,6 miliona dinara za pomoć ugostiteljima

  Predsednik opštine Sečanj Predrag Rađenović raspisao je javni poziv za dodelu subvencija ugostiteljima koji imaju registrovano sedište na teritoriji ove srednjobanatske opštine.

   

  Reč je o finansijskoj pomoći onima koji se bave ugostiteljskom delatnošću, zbog poteškoća u poslovanju prouzrokovanih epidemijom koronavirusa.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Meštani Taraša konačno mogu da odahnu: Skela na Tisi opet u funkciji

   

  Ugostitelji su pozvani da Komisiji za dodelu subvencija dostave zahteve za pružanje pomoći.

   

  Kako se navodi u javnom pozivu, sredstva u ukupnom iznosu od 1,6 miliona dinara predviđena su Odlukom o izmenama i dopunama Odluke o budžetu za 2021. godinu.

   

  Zahtevi sa potrebnom dokumentacijom se predaju lično na pisarnici Opštinske uprave ili poštom, na adresu Opštine Sečanj. Rok za predaju zahteva je sedam dana od dana objavljivanja javnog poziva.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Sredstva se odobravaju po redosledu podnošenja zahteva, a u skladu sa prilivom sredstava u budžet Opštine Sečanj.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat