• Opština Sečanj dodelila četiri subvencije za podsticajno samozapošljavanje

  Opština Sečanj dodelila je četiri subvencije za podsticajno samozapošljavanje lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, a koja su sa područja te opštine.   Na osnovu biznis plana kojim su učestvovali na konkursu, subvencije za podsticajno samozapošljavanje od lokalne samouprave dobili su Maja Pavlović iz Sečnja, Živojin Lavinel iz Sutjeske, Luka Kosanović iz Krajišnika i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Opština Sečanj dodelila četiri subvencije za podsticajno samozapošljavanje

  Opština Sečanj dodelila je četiri subvencije za podsticajno samozapošljavanje lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, a koja su sa područja te opštine.

   

  Na osnovu biznis plana kojim su učestvovali na konkursu, subvencije za podsticajno samozapošljavanje od lokalne samouprave dobili su Maja Pavlović iz Sečnja, Živojin Lavinel iz Sutjeske, Luka Kosanović iz Krajišnika i Ognjen Krnetić iz Sutjeske. Iznos subvencija je po 220.000 dinara.

   

  Jedan od korisnika opredelio se za otvaranje krojačke radnje i internet prodaju svojih proizvoda. Drugi će otvoriti lokal za pružanje ugostiteljskih usluga. Treći otvara automehaničarsku radionicu, a četvrti piljarnicu.

   

  Pročitajte još: Prelepe banatske slike stižu nam danas sa Žetelačkog dana u Mužlji (Foto)

   

  – Treća godina je kako lokalna samouprava iz sopstvenog budžeta sprovodi mere samozapošljavanja. Na taj način pomaže ljudima koji žele da se osamostale i pokrenu sopstveni biznis. Prve godine je pomoć lokalne samouprave prihvatio jedan, druge dvoje, a ove godine četvoro građana opštine Sečanj. Ovakav vid pomoći će lokalna samouprava pružati i u narednom periodu – najavio je Predrag Rađenović, predsednik opštine Sečanj, prilikom potpisivanja ugovora sa dobitnicima podsticajnih sredstava.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat