• Opština Nova Crnja sa po 10.000 dinara sufinansira kupovinu bicikala

  Predsednik opštine Nova Crnja Vladimir Brakus raspisao je javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava građanima za kupovinu bicikala.   Kako je navedeno u javnom pozivu, nabavka bicikala sprovodi se u cilju povećanja broja biciklista na ulicama novocrnjanske opštine, a u svrhu poboljšanja kvaliteta vazduha i smanjenja zagađenja životne sredine.   PROČITAJTE JOŠ: Da li ste […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Opština Nova Crnja sa po 10.000 dinara sufinansira kupovinu bicikala

  Predsednik opštine Nova Crnja Vladimir Brakus raspisao je javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava građanima za kupovinu bicikala.

   

  Kako je navedeno u javnom pozivu, nabavka bicikala sprovodi se u cilju povećanja broja biciklista na ulicama novocrnjanske opštine, a u svrhu poboljšanja kvaliteta vazduha i smanjenja zagađenja životne sredine.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Da li ste znali ove podatke: Nova Crnja pripada grupi starijih banatskih sela

   

  Za ovu namenu je iz opštinskog budžeta izdvojeno ukupno 200.000 dinara, a građanima se dodeljuje po 10.000 dinara. Oni koji ostvare pravo na sufinansiranje mogu nabaviti bicikle isključivo od firmi izabranih putem javnog poziva. U pitanju su firme „Apollo bike“ i „Etalon“ iz Kikinde, „Polar bike“ iz Zrenjanina i „Bambi“ iz Srpske Crnje.

   

  Pravo učešća imaju svi građani sa prebivalištem na teritoriji opštine Nova Crnja, koji imaju važeću ličnu kartu. Samo jedno lice iz porodičnog domaćinstva može dobiti sredstva po ovom javnom pozivu.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijave se predaju lično na pisarnici Opštinske uprave Nova Crnja ili se dostavljaju poštanskim putem. Rok za prijave je 2. decembar. Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti na broj telefona 023 815 030.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat