• Opština Nova Crnja dodelila 1,5 miliona dinara na konkursu za medije

  Opština Nova Crnja je dodelila 1,5 miliona dinara na konkursu za sufinansiranje proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja.   Najviše sredstava, i to pola miliona dinara, dobila je marketing agencija „ApaOne“ iz Novog Sada za projekat „Opština Nova Crnja – Razvoj“.   PROČITAJTE JOŠ: Obeležen Dan Osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“ iz Belog Blata   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Opština Nova Crnja dodelila 1,5 miliona dinara na konkursu za medije

  Opština Nova Crnja je dodelila 1,5 miliona dinara na konkursu za sufinansiranje proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja.

   

  Najviše sredstava, i to pola miliona dinara, dobila je marketing agencija „ApaOne“ iz Novog Sada za projekat „Opština Nova Crnja – Razvoj“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Obeležen Dan Osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“ iz Belog Blata

   

  RTV Santos iz Zrenjanina je za dva projekta – „Nova Crnja info“ i „Agro vesti“ – dobila ukupno 250.000 dinara.

   

  Po 150.000 dinara dobili su Bogoljub Grujić za projekat „Nova energija sporta u opštini Nova Crnja“, Zavičajni klub Novocrnjana za projekat „Omladina – budućnost sela“, i Kulturni klub „Otadžbina“ za novine „Otadžbina“.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Po 100.000 dinara na konkursu su dobili list „Zrenjanin“ za projekat „Glas Banata – stranice na mađarskom jeziku“, Daniela Sokolov za projekat „Kratke, brze i proverene vesti iz opštine Nova Crnja“ i Pallas production iz Kikinde za projekat „Palas patrola sa lica mesta javlja“.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat