• Opština Nova Crnja anketira građane: U pripremi Plan javnog zdravlja

  Opština Nova Crnja priprema Plan javnog zdravlja za period od 2022. do 2026. godine.   Kako bi taj plan u što većoj meri bio odraz stanja ali i želja meštana ove srednjobanatske opštine, na zvaničnom sajtu opštine građani mogu da popune upitnik. Odgovori će kreatorima poslužiti kao smernice u izradi pomenutog dokumenta.   PROČITAJTE JOŠ: […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Opština Nova Crnja anketira građane: U pripremi Plan javnog zdravlja

  Opština Nova Crnja priprema Plan javnog zdravlja za period od 2022. do 2026. godine.

   

  Kako bi taj plan u što većoj meri bio odraz stanja ali i želja meštana ove srednjobanatske opštine, na zvaničnom sajtu opštine građani mogu da popune upitnik. Odgovori će kreatorima poslužiti kao smernice u izradi pomenutog dokumenta.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Na području opštine Novi Bečej nedostaje oko 370 saobraćajnih znakova

   

  Tako građani ocenom od 1 do 5 mogu da ocene kvalitet života u opštini u kojoj žive. Imaju priliku i da odgovore koji su to faktori koji najviše utiču na nezadovoljavajući kvalitet života u njihovoj sredini.

   

  Građani treba da ocene šta najviše utiče na kvalitet života, od javnog prevoza, do kvaliteta vode i vazduha. Treba i da odgovore šta bi trebalo da se učini da se situacija u tim sferama poboljša.

   

  Zanimljivo je i pitanje šta građani misle o tome koje generacije su u ovoj opštini najzadovoljnije svojim životom, a koje su najmanje zadovoljne.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Stanovnici opštine su pozvani i da se izjasne o tome kako vide život u svojoj sredini za deset godina, kao i šta misle da bi trebalo da se uradi da se njihova vizija ostvari.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat