• ODRED IZVIĐAČA IZ PERLEZA ZNA SAMO ZA USPEH

  PERLEZ – Odred izviđača „Čiča Janko“ iz Perleza pobedonosno je učestvovao na čuruškoj Izviđačkoj olimpijadi i Edukativnom kampu, koje je organizovao Izviđački odred „Stara Tisa“ iz Čuruga. – Na čuruškoj olimpijadi poletarci i pčelice takmičili su se u deset disciplina. Igre su se odvijale na peščanoj plaži na mrtvoj Tisi, i na samoj reci, i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  PERLEZ – Odred izviđača „Čiča Janko“ iz Perleza pobedonosno je učestvovao na čuruškoj Izviđačkoj olimpijadi i Edukativnom kampu, koje je organizovao Izviđački odred „Stara Tisa“ iz Čuruga.

  perlez-izvidjaci

  – Na čuruškoj olimpijadi poletarci i pčelice takmičili su se u deset disciplina. Igre su se odvijale na peščanoj plaži na mrtvoj Tisi, i na samoj reci, i to su bile idealna mesta za planirane discipline. Naš odred je učestvovao sa dve muške i dve ženske ekipe, sa ukupno 28 članova. U kategoriji poletaraca naša ekipa „Perleski pirati“ zauzela je prvo mesto, a „Perleski pilići“ bili su četvrti. U kategoriji pčelica prvo mesto osvojile su „Perleške Milke“, a drugo „Zvezdice iz Perleza“. U ukupnom plasmanu Odred izviđača „Čiča Janko“ zauzeo je prvo mesto i prelazni pehar, ispred izviđača iz Čuruga, Žablja, Subotice i Mramorka – kaže za portal zrenjaninski.com starešina odreda iz Perleza Dragan Musić.

  Na kampu je bila prisutna i Vatrogasna jedinica iz Žablja, koja je organizovala obuku u gašenju požara i postupku prilaženju požaru, dok je ekipa iz Hitne pomoći demonstrirala načine ukazivanja prve pomoći osobama koja su bez svesti, kod sunčanice, ujeda zmije i sličnih situacija. Pored toga, instruktori iz nautike obučavali decu i omladince u korišćenju kanua i u spašavanju neplivača.

  perlez-izvidjaci

  perlez-izvidjaci

  perlez-izvidjaci

  perlez-izvidjaci

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat