• Obustavljena plovidba na prevodnici brane na Tisi zbog oštećenja stuba

  Rečni saobraćaj na prevodnici brane na Tisi biće do daljeg obustavljen zbog deformacija na sedmom stubu nizvodnog predpristaništa prevodnice, saopštilo je JVP „Vode Vojvodine“.   PROČITAJTE JOŠ: Nešto novo u Zrenjaninu: Stigao je Banjalučki voz!   Oštećenja stuba najverovatnije su nastala usled udara plovila. U ovom preduzeću navode da postoji verovatnoća nekontrolisanog pada stuba u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Obustavljena plovidba na prevodnici brane na Tisi zbog oštećenja stuba

  Rečni saobraćaj na prevodnici brane na Tisi biće do daljeg obustavljen zbog deformacija na sedmom stubu nizvodnog predpristaništa prevodnice, saopštilo je JVP „Vode Vojvodine“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Nešto novo u Zrenjaninu: Stigao je Banjalučki voz!

   

  Oštećenja stuba najverovatnije su nastala usled udara plovila. U ovom preduzeću navode da postoji verovatnoća nekontrolisanog pada stuba u plovni put.

   

  Kako je iz bezbednosnih razloga plovidba preko prevodnice obustavljena, koristiće se alternativni plovni put kroz Begej, prevodnicu „Stajićevo“, kanalom „Banatska Palanka – Novi Bečej“, i to za plovila dužine do 85 metara i širine do 12 metara.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat