• Objavljene najnovije informacije o vodostaju Tise i Tamiša

  Pri vodostaju od 336 centimetara kod Jaše Tomića, ukinuta je redovna odbrana od poplava na celom toku Tamiša kroz Srbiju, saopštilo je danas JVP „Vode Vojvodine“.   Redovna odbrana od poplava na ovoj deonici Tamiša proglašava se pri vodostaju od 340 centimetara, a vanredna kada vodostaj pređe šest metara.   PROČITAJTE JOŠ: Rukovodioci inspekcija razmatrali […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Objavljene najnovije informacije o vodostaju Tise i Tamiša

  Pri vodostaju od 336 centimetara kod Jaše Tomića, ukinuta je redovna odbrana od poplava na celom toku Tamiša kroz Srbiju, saopštilo je danas JVP „Vode Vojvodine“.

   

  Redovna odbrana od poplava na ovoj deonici Tamiša proglašava se pri vodostaju od 340 centimetara, a vanredna kada vodostaj pređe šest metara.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Rukovodioci inspekcija razmatrali stanje na terenu u srednjem Banatu

   

  Republički hidrometeorološki zavod je objavio hidrološko upozorenje u kojem se navodi da će vodostaj Tise kod Titela tokom 12. februara dostići granicu redovne odbrane od poplava.

   

  „Vodostaj Tise je u porastu, sa tendencijom porasta naredna četiri dana“, navodi se u današnjem izveštaju Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Temperatura vode na Tisi je oko 3,9 stepeni, a na banatskim vodotocima oko 7,2 stepeni. To je znatno iznad prosečnih vrednosti temperatura vode za ovo doba godine.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat