• Obavljena dodatna vanredna kontrola pruge Pančevo – Orlovat – Novi Sad

  Od danas započinje normalizacija putničkog saobraćaja na železničkim prugama u Srbiji, sve uz propisane mere, dok se teretni saobraćaj odvijao i u uslovima vanrednog stanja.   Od danas je u funkciji i call centar kompanije „Srbija voz“ sa radnim vremenom od 8 do 15 časova.   „Preduzete su mere da srpske pruge spremno dočekaju postepenu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Obavljena dodatna vanredna kontrola pruge Pančevo – Orlovat – Novi Sad

  Od danas započinje normalizacija putničkog saobraćaja na železničkim prugama u Srbiji, sve uz propisane mere, dok se teretni saobraćaj odvijao i u uslovima vanrednog stanja.

   

  Od danas je u funkciji i call centar kompanije „Srbija voz“ sa radnim vremenom od 8 do 15 časova.

   

  „Preduzete su mere da srpske pruge spremno dočekaju postepenu normalizaciju putničkog železničkog saobraćaja, počev od danas, 4. maja, nakon puna 43 dana od kako je on u potpunosti bio obustavljen u Srbiji zbog pandemije virusa Kovid 19. Centralni operativni štab odlučio je da se dodatno kompletno pregledaju sve pruge, pre ponovnog uspostavljanja putničkog železničkog saobraćaja“, saopštava kompanija.

   

  Pročitajte još: Sve izvesnija odluka o otkazivanju manifestacije „Pile fest“ u Žitištu

   

  Obavljene su i aktivnosti na dodatnom čišćenju i dezinfikovanju stanica i drugih objekata.

   

  Prethodne nedelje obavljena je i dodatna vanredna kontrola železničke infrastrukture u Srbiji, a među njima i pruge Pančevo – Orlovat – Novi Sad.

   

  Putnički železnički saobraćaj na teritoriji grada Zrenjanina, kako se vidi iz zvanične objave, nije predviđen za otvaranje od 4. maja.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat