• Novi cenovnik: Poskupelo odnošenje smeća u Novom Bečeju

  Odnošenje smeća u opštini Novi Bečej je poskupelo, a novi cenovnik se primenjuje od 1. februara, saopštilo je preduzeće „Brantner otpadna privreda“, kojem je poveren ovaj posao.   Odluku o poskupljenju komunalnih usluga sakupljanja i transporta komunalnog otpada usvojili su odbornici Skupštine opštine Novi Bečej.   PROČITAJTE JOŠ: Hetin konačno dobija novi asfalt, u selu ponosni […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Novi cenovnik: Poskupelo odnošenje smeća u Novom Bečeju

  Odnošenje smeća u opštini Novi Bečej je poskupelo, a novi cenovnik se primenjuje od 1. februara, saopštilo je preduzeće „Brantner otpadna privreda“, kojem je poveren ovaj posao.

   

  Odluku o poskupljenju komunalnih usluga sakupljanja i transporta komunalnog otpada usvojili su odbornici Skupštine opštine Novi Bečej.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Hetin konačno dobija novi asfalt, u selu ponosni i na fudbalski klub

   

  Povećanje iznosi šest odsto u odnosu na dosadašnje cene i ne odnosi se za domaćinstva koja se smatraju socijalnim slučajevima. Cena u ovom slučaju ostaje 139,01 dinara.

   

  Nove cene iznose 184,09 dinara za domaćinstva, po članu domaćinstva. Za privredne subjekte sa malim količinama otpada po metru kvadratnom prostora koji koriste za obavljanje delatnosti cena je 28,96 dinara.

   

  Za privredne subjekte sa velikim količinama optada po metru kvadratnom prostora koji koriste za obavljanje delatnosti nova cena je 36,95 dinara, dok je 12,91 dinara za javne ustanove po metru kvadratnom koji koriste za obavljanje delatnosti.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Obrazovne ustanove oslobađaju se obaveze plaćanja naknade za odnošenje smeća do daljeg u skladu sa sporazumom o regulisanju međusobnih prava i obaveza između Opštine Novi Bečej i preduzeća „Brantner otpadna privreda“.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat