• Novi Bečej priprema treninge za poverenike civilne zaštite

  Opština Novi Bečej namerava da organizuje treninge za poverenike civilne zaštite, u okviru Interreg IPA prekograničnog programa Mađarske i Srbije, saopštila je ova lokalna samouprava.   S tim u vezi, raspisana je i javna nabavka usluge ove vrste treninga, a rok za dostavljanje ponuda je 21. decembar, u podne.   Kako je predviđeno projektom, u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Novi Bečej priprema treninge za poverenike civilne zaštite

  Opština Novi Bečej namerava da organizuje treninge za poverenike civilne zaštite, u okviru Interreg IPA prekograničnog programa Mađarske i Srbije, saopštila je ova lokalna samouprava.

   

  S tim u vezi, raspisana je i javna nabavka usluge ove vrste treninga, a rok za dostavljanje ponuda je 21. decembar, u podne.

   

  Kako je predviđeno projektom, u periodu od januara do jula naredne godine biće organizovani treninzi namenjeni poverenicima civilne zaštite u Novom Bečeju. Prethodno će biti pripremljen materijal za obuke. Ovaj materijal biće izrađen u saradnji sa Opštinom Novi Bečej i ekspertima koje je angažovao mađarski partner na projektu.

   

  „Eksperti s obe strane granice zajedno će razviti materijal za obuke, priručnik i saglasiti se oko metodologiije predavanja i prezentacija. Predviđeno je da materijal kao i same obuke pokriju najmanje tri modula“, navodi se u obrazloženju projekta.

   

  Buduće obuke tematski će, između ostalog, pokrivati segmente kao što su upravljanje vanrednim situacijama, procena rizika od prirodnih nepogoda i drugih nesreća, planovi zaštite i spašavanja, komunikacija u vanrednim situacijama, uzbunjivanje i planovi za akciju i drugo. Polaznici će biti upoznati i sa primerima najboljih praksi.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat