• Nova Crnja: Za đačku i studentsku mesečnu kartu i do 11.020 dinara

  JKP „8. avgust“ iz Srpske Crnje i školske 2021/2022. godine prevoziće učenike i studente sa teritorije opštine Nova Crnja ka Zrenjaninu, Kikindi i Subotici.   Takođe, organizovaće i prevoz učenika sa teritorija opština Nova Crnja, Žitište i Kikinda, koji pohađaju Srednju školu „Đura Jakšić“ u Srpskoj Crnji.   PROČITAJTE JOŠ: U poslednjoj deceniji opština Sečanj […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nova Crnja: Za đačku i studentsku mesečnu kartu i do 11.020 dinara

  JKP „8. avgust“ iz Srpske Crnje i školske 2021/2022. godine prevoziće učenike i studente sa teritorije opštine Nova Crnja ka Zrenjaninu, Kikindi i Subotici.

   

  Takođe, organizovaće i prevoz učenika sa teritorija opština Nova Crnja, Žitište i Kikinda, koji pohađaju Srednju školu „Đura Jakšić“ u Srpskoj Crnji.

   

  PROČITAJTE JOŠ: U poslednjoj deceniji opština Sečanj izgubila skoro dve hiljade stanovnika

   

  Prevoznik je utvrdio i cene mesečnih karata koje plaćaju učenici i studenti. Na relaciji Nova Crnja – Zrenjanin cena je 11.020 dinara, a do Kikinde 10.250 dinara.

   

  Za one koji stanuju u internatu, za četiri odlaska i četiri dolaska, cena mesečne karte do Zrenjanina je 2.099 dinara, do Kikinde 1.927, do Subotice 6.000, do Kanjiže 4.500 dinara, a do Sente 4.000 dinara.

   

  Učenici koji pohađaju Srednju školu „Đura Jakšić“ u Srpskoj Crnji, a stanuju na teritoriji opština Nova Crnja, Žitište i Kikinde, ne plaćaju uslugu prevoza, već troškove prevoza snosi opština.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Na sajtu JKP „8. avgust“ objavljena je i satnica polazaka autobusa.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat