• Nova Crnja dodeljuje auto-sedišta za bebe i dečija sedišta za bicikle

  Opština Nova Crnja odlučila je da ove godine dodeli ne samo auto-sedišta za bebe nego i dečija sedišta za bicikle. S tim u vezi, objavljena su dva javna poziva.   Odlukom Opštinskog veća biće dodeljeno 40 auto-sedišta za mališane koji su rođeni posle 31. decembra 2020. godine. Uslov je da je prebivalište bar jednog roditelja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nova Crnja dodeljuje auto-sedišta za bebe i dečija sedišta za bicikle

  Opština Nova Crnja odlučila je da ove godine dodeli ne samo auto-sedišta za bebe nego i dečija sedišta za bicikle. S tim u vezi, objavljena su dva javna poziva.

   

  Odlukom Opštinskog veća biće dodeljeno 40 auto-sedišta za mališane koji su rođeni posle 31. decembra 2020. godine. Uslov je da je prebivalište bar jednog roditelja na području opštine Nova Crnja. Roditelji mogu konkurisati samo za jedno auto-sedište, osim roditelja blizanaca, koji mogu konkurisati i za dva.

   

  PROČITAJTE JOŠ: „Ogrev“ je pripremio novu akcijsku ponudu kvalitetnog materijala i opreme

   

  Roditelji kojima su odobrena sredstva na prethodnom javnom pozivu ne mogu učestvovati na novom.

   

  Odlučeno je i da se ove godine dodeli 21 dečije sedište za bicikle za mališane uzrasta od jedne do pet godina, čiji roditelji imaju prebivalište na teritoriji opštine Nova Crnja.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Rok za podnošenje prijava je deset dana, a prijave se podnose Opštinskoj upravi Nova Crnja.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat