• Nova Crnja dobila sredstva za razvoj putne infrastrukture

  Pokrajinski sekretarijat za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj je u ovoj godini dodelio podsticajna sredstva u ukupnom iznosu od 17 miliona dinara za razvoj saobraćaja i putne infrastrukture na teritoriji AP Vojvodine.   Pokrajinski sekretar Nenad Grbić uručio je ugovore predstavnicima trinaest lokalnih samouprava sa teritorije Vojvodine.   Sredstva su, između ostalog, dodeljena i Novoj Crnji. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nova Crnja dobila sredstva za razvoj putne infrastrukture

  Pokrajinski sekretarijat za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj je u ovoj godini dodelio podsticajna sredstva u ukupnom iznosu od 17 miliona dinara za razvoj saobraćaja i putne infrastrukture na teritoriji AP Vojvodine.

   

  Pokrajinski sekretar Nenad Grbić uručio je ugovore predstavnicima trinaest lokalnih samouprava sa teritorije Vojvodine.

   

  Sredstva su, između ostalog, dodeljena i Novoj Crnji.

   

  Bespovratna sredstva namenjena su za podsticanje izgradnje saobraćajne signalizacije i postavljanje tehničkih sredstava za usporavanje saobraćaja u zonama škola i zonama usporenog saobraćaja, potom za postavljanje brzinskih displeja u naseljenim mestima i opremanje raskrsnica i pešačkih prelaza u naseljenim mestima svetlosnom saobraćajnom signalizacijom.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat