• Narodna kuhinja od sada radi devet meseci, obezbeđeno 225 obroka

  U sva četiri naseljena mesta na području opštine Novi Bečej ove nedelje počela je sa radom Narodna kuhinja. Usluga Narodne kuhinje namenjena je socijalno najugroženijem stanovništvu.   Predsednik novobečejske opštine Saša Maksimović je naveo da je lokalna samouprava izdvojila dodatna sredstva kako bi se rad Narodne kuhinje produžio sa šest na devet meseci godišnje, odnosno […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Narodna kuhinja od sada radi devet meseci, obezbeđeno 225 obroka

  U sva četiri naseljena mesta na području opštine Novi Bečej ove nedelje počela je sa radom Narodna kuhinja. Usluga Narodne kuhinje namenjena je socijalno najugroženijem stanovništvu.

   

  Predsednik novobečejske opštine Saša Maksimović je naveo da je lokalna samouprava izdvojila dodatna sredstva kako bi se rad Narodne kuhinje produžio sa šest na devet meseci godišnje, odnosno do kraja juna. U Narodnoj kuhinji se, inače, služi 225 obroka.

   

  Pročitajte još: Upućen poziv studentima za refundiranje i regresiranje troškova prevoza

   

  Sekretarka Crvenog krsta Novi Bečej Dunja Svirčev pojašnjava da se obroci služe na četiri punkta. Od toga, 95 obroka se služi u Novom Bečeju, 55 u Novom Miloševu, 48 u Kumanu i 27 u Bočaru. Svirčev dodaje da su ovi obroci korisnicima naročito važni u zimskom periodu.

   

  Narodna kuhinja je, inače, rezultat saradnje Opštine Novi Bečej, Centra za socijalni rad i opštinske organizacije Crvenog krsta Novi Bečej.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin