• NAKON OSAM GODINA BORBE STAJIĆI DOBILI TROJKE!

  ČENTA – Porodici Stajić iz Čente, koja je u januaru ove godine dobila trojke, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić danas je uručio pakete pelena i hrane za bebe, kao i vaučere za kupovinu neophodnih sredstava u zrenjaninskoj apoteci.     Osim Janjića, porodicu Stajić su posetili i pomoćnik gradonačelnika Dragan Ćapin, član Gradskog veća Slaviša Vlačić i predsednik […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  NAKON OSAM GODINA BORBE STAJIĆI DOBILI TROJKE!

  ČENTA – Porodici Stajić iz Čente, koja je u januaru ove godine dobila trojke, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić danas je uručio pakete pelena i hrane za bebe, kao i vaučere za kupovinu neophodnih sredstava u zrenjaninskoj apoteci.

   

  trojke-centa-stajic
  Foto: Grad Zrenjanin

   

  Osim Janjića, porodicu Stajić su posetili i pomoćnik gradonačelnika Dragan Ćapin, član Gradskog veća Slaviša Vlačić i predsednik Saveta Mesne zajednice Čenta Stevica Štetin.

   

  Roditelji čenćanskih trojki, Roksanda i Milan Stajić, koji su dobili dve devojčice i dečaka – Lenku, Anđelu i Stefana, bave se zemljoradnjom. Srećna majka Roksanda kaže da ih je „sam Bog obradovao“ i doneo veliku radost u kuću, nakon osam godina borbe i pokušaja da ostane u drugom stanju.

   

  – Ovom prilikom bih se zahvalila na podršci Gradu Zrenjaninu, kao i celom timu ljudi iz novosadske klinike „Ferona“ koji su nas bodrili da ne odustajemo. Sada nam je svaka pomoć dobrodošla, pa nam tako i ova od grada puno znači – istakla je Roksanda Stajić.

   

  Gradonačelnik Janjić je poručio da lokalna samouprava izdvaja ne mala sredstva za populacionu politiku, podsećajući da svako prvorođeno dete na teritoriji grada dobija po 50.000 dinara, drugo i treće po 35.000, kao i pakete u ovdašnjoj apotekarskoj ustanovi.

   

  – Imamo i poseban program za vantelesnu oplodnju. Nećemo na tome stati, pokušaćemo da takav nivo održimo i narednih godina, ali i da ponudimo neke nove projekte – istakao je Janjić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat