• Ministar prosvete Mladen Šarčević posetio Srednju školu „Vuk Karadžić“

  Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević posetio je Srednju školu „Vuk Karadžić“ u Sečnju.   U okviru ove škole nalazi se opšta gimnazija, kao i smer automehaničar i tehničar grejne i rashladne tehnike. Ministar je posetio radionicu, biblioteku, salu za fizičko, a potom razgovarao sa zaposlenima i učenicima.   Mladen Šarčević je istako […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ministar prosvete Mladen Šarčević posetio Srednju školu „Vuk Karadžić“

  Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević posetio je Srednju školu „Vuk Karadžić“ u Sečnju.

   

  U okviru ove škole nalazi se opšta gimnazija, kao i smer automehaničar i tehničar grejne i rashladne tehnike. Ministar je posetio radionicu, biblioteku, salu za fizičko, a potom razgovarao sa zaposlenima i učenicima.

   

  Mladen Šarčević je istako da je u sredinama kao što je Sečanj potrebno da bude fleksiblinije obrazovanje.

   

  Pročitajte još: Crveni krst Zrenjanin izuzetno posvećen pružanju pomoći siromašnima

   

  – Ne možete iz godine u godinu forsirati iste smerove, jer se tržište zasiti i dolazi do depopulacije i gašenja odeljenja. S druge strane, ne mogu se deca školovati samo za neproizvodna zanimanja, jer neće imati zaposlenje. Mislim da moramo da se pozabavimo zahtevima tržišta. Izuzetno mi je drago što razvijate učeničko zadrugarstvo – istakao je ministar Mladen Šarčević tokom boravka u Sečnju.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat