• Mališanima će druženje sa policajcima u Žitištu ostati u lepom sećanju

  Mališanima iz Žitišta i okolnih mesta, koji su ovog leta posetili manifestaciju „Pile fest“, druženje sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije ostaće u lepom sećanju.   Naime, za vreme trajanja ove manifestacije, policajci iz Policijske stanice Žitište su razgovarali sa građanima o štetnosti opojnih droga i konzumiranja alkoholnih pića, naročito za vreme upravljanja motornim vozilom. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mališanima će druženje sa policajcima u Žitištu ostati u lepom sećanju

  Mališanima iz Žitišta i okolnih mesta, koji su ovog leta posetili manifestaciju „Pile fest“, druženje sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije ostaće u lepom sećanju.

   

  Naime, za vreme trajanja ove manifestacije, policajci iz Policijske stanice Žitište su razgovarali sa građanima o štetnosti opojnih droga i konzumiranja alkoholnih pića, naročito za vreme upravljanja motornim vozilom.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninska gimnazija i ove godine učestvovala na festivalu „Euriade“

   

   

  „Davali su im i savete kako da se sami zaštite od provalnih krađa, pogotovo tokom turističke sezone, kada su odsutni iz svojih domova. Bilo je reči i o merama u sprečavanju nasilja u porodici“, objavio je MUP Srbije.

   

  Prikazana je i oprema koja se koristi u otkrivanju počinilaca krivičnih dela, kao i oprema saobraćajne policije i interventnih jedinica. Ovom prilikom je organizovana i smotra vozila.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Ovaj deo druženja najveće interesovanje je izazvao kod najmlađih posetilaca manifestacije „Pile fest“. MUP Srbije je objavio i nekoliko fotografija sa ovog događaja.

   

  policija na manifestaciji pile fest
  Foto: MUP Srbije

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat