• LETO U KOMŠILUKU: NA OVOM BAZENU ZAVIDE IM MNOGI! (FOTO)

  SRPSKA CRNJA – Mala je opština Nova Crnja, ne može se svrstati ni u bogate, ali može da se pohvali člinjenicom da u ovim vrelim danima njeni žitelji imaju lepu lokaciju na kojoj mogu da se rekreiraju i rashlade.     To je bazen u Srpskoj Crnji, rodnom mestu velikog pesnika Đure Jakšića. Ovaj bazen je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  LETO U KOMŠILUKU: NA OVOM BAZENU ZAVIDE IM MNOGI! (FOTO)

  SRPSKA CRNJA – Mala je opština Nova Crnja, ne može se svrstati ni u bogate, ali može da se pohvali člinjenicom da u ovim vrelim danima njeni žitelji imaju lepu lokaciju na kojoj mogu da se rekreiraju i rashlade.

   

  bazen srpska crnja

   

  To je bazen u Srpskoj Crnji, rodnom mestu velikog pesnika Đure Jakšića. Ovaj bazen je izgrađen pre par godina a sada je u punom kapacitetu. Ima bazen za odrasle i za decu, a radno vreme je od 10 do 19 časova. Do objekta je organizovan prevoz iz svih sela ove male opštine a dnevna ulaznica košta svega 100 dinara.

   

  bazen srpska crnja

   

  Zanimljivo je da bazen postoji i u selu Aleksandrovu, koji je počeo sa radom i pre nego što je bazen u Zrenjaninu izgrađen. Da se tu kupaju nekada su dolazili i Zrenjaninci i Kikinđani. On je sada van funkcije, jer za njegovu skupu sanaciju ova mala opština, nažalost, nema novca.

   

  bazen srpska crnja

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

   1. Bazen u Aleksandrovu je izgradjen sezdesetih godina proslog veka parama samodoprinosa i radnim akcijama mestana.Dan danas stoji,na kisi i na vetru pravo,a ovom crnjanskom su tri puta za vreme gradnje betonirali dno jer je pucalo a i izgradjen je od para male nerazvijene opstine.Za divno cudo,kad se novi bazen otvorio,Aleksadrovacki je zatvoren zbog „neispravnosti“,pa sad deca iz Aleksandrova idu busom u crnju(ko placa bus da se svrcka po opstini),njih dvadesetak(a skola ima 200 ucenika).Skupo je bilo ugraditi filtere za vodu lakse je bilo napraviti novi bazen u predsednikovom rodnom mestu.Aleksandrovo vise nema ni samodoprinos,cekamo i mi tudje pare!!!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat