• Legendarni Vladimir Petrović Pižon gost manifestacije „Dan fudbala“ (Foto)

  U Botošu je održana veoma sadržajna manifestacija „Dan fudbala“, u organizaciji botoškog Fudbalskog kluba Omladinac FAM.   U sportskom delu manifestacije, u sportskoj hali u Botošu, održani su fudbalski turniri pionira potamiških sela. Igrane su i revijalne utakmice seniora, gde su nastupili seniori FK Naftagas iz Elemira, Mladost iz Banatskog Despotovca, Omladinac FAM iz Botoša […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Legendarni Vladimir Petrović Pižon gost manifestacije „Dan fudbala“ (Foto)

  U Botošu je održana veoma sadržajna manifestacija „Dan fudbala“, u organizaciji botoškog Fudbalskog kluba Omladinac FAM.

   

  U sportskom delu manifestacije, u sportskoj hali u Botošu, održani su fudbalski turniri pionira potamiških sela. Igrane su i revijalne utakmice seniora, gde su nastupili seniori FK Naftagas iz Elemira, Mladost iz Banatskog Despotovca, Omladinac FAM iz Botoša i studentska ekipa Fakulteta za menadžment (FAM).

   

  Sportska nadmetanja zaključena su utakmicom veterana domaćeg Fudbalskog kluba Omladinac FAM i FK Crvena zvezda iz Beograda. U timu Beograđana igrali su i legende kluba Miloš Šestić, Zdravko Borovnica i drugi. Delegaciju veterana Crvene zvezde je predvodio Vladimir Petrović Pižon.

   

  U protokolarnom delu, domaćini iz Botoša ugostili su nastavno osoblje i učenike Srednje poljoprivredne škole iz Leška na Kosovu. U školskom parku zasađeno je i drvo prijateljstva, odnosno nekoliko sadnica koje simbolizuju saradnju Botoša i Leška. Najavljena je i poseta delegacije iz Botoša i Zrenjanina ovom mestu na Kosovu. Gostima sa Kosova uručeni su i prigodni pokloni, a Fakultet za menadžment iz Sremskih Karlovaca obezbedio je dve studentske stipendije za dva učenika škole iz Leška.

   

  – Dali smo dve stipendije školi. Ona će odrediti koji su to kandidati i oni će se školovati ovde u Zrenjaninu. Želeli smo na ovaj način prvo da podržimo vezu koju ima grad Zrenjanin sa Leškom – istakao je dekan Fakulteta za menadžment Goran Kvrgić.

   

  Predsednik FK Omladinac FAM iz Botoša Branislav Lazić na svečanosti održanoj u Motelu Botoš podelio je priznanja zaslužnim funkcionerima i pojedincima, među kojima je bio i gradonačelnik Zrernjanina Čedomir Janjić, dekan fakulteta FAM Goran Kvrgić, književnik Vuksan Knežević i drugi.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat