• Javni poziv nezaposlenima u Sečnju: Opština dodeljuje subvencije

  Predsednik opštine Sečanj Predrag Rađenović raspisao je javni poziv nezaposlenima za dodelu subvencije za samozapošljavanje u 2020. godini.   Subvencija za samozapošljavanje namenjena je nezaposlenima koji se vode na evidenciji zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje – Ispostava Sečanj. Subvencija se dodeljuje u jednokratnom iznosu od 220.000 dinara.   Obaveza nezaposlenog, koji ostvari pravo na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Javni poziv nezaposlenima u Sečnju: Opština dodeljuje subvencije

  Predsednik opštine Sečanj Predrag Rađenović raspisao je javni poziv nezaposlenima za dodelu subvencije za samozapošljavanje u 2020. godini.

   

  Subvencija za samozapošljavanje namenjena je nezaposlenima koji se vode na evidenciji zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje – Ispostava Sečanj. Subvencija se dodeljuje u jednokratnom iznosu od 220.000 dinara.

   

  Obaveza nezaposlenog, koji ostvari pravo na subvenciju za samozapošljavanje, jeste da obavlja registrovanu delatnost i izmiruje obaveze po osnovu doprinosa za obavezno socijalno osiguranje najmanje 12 meseci. Rok se računa od dana otpočinjanja obavljanja delatnosti.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Programi zapošljavanja u opštinama Žitište, Novi Bečej i Nova Crnja

   

  Pre uključivanja u program opština Sečanj će obaviti proveru ispunjenosti zakonskih i uslova ovog javnog poziva za nezaposleno lice. Sredstva dodeljena po osnovu subvencije za samozapošljavanje predstavljaju državnu pomoć male vrednosti.

   

  U Sečnju se dodeljuju dve subvencije za samozapošljavanje po ovom javnom pozivu.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat