• IZVIĐAČI IZ PERLEZA OPET POBEDNICI (FOTO)

  PERLEZ – Na 4. Međunarodnom izviđačkom višeboju „Ilegalac u gradu“, održanom u Temerinu, u kategoriji poletaraca i pčelica izviđači odreda „Čiča Janko“, u čijem su sastavu pored Perležana i Farkaždinci, zabeležili su odličan rezultat. Ekipa „Perleške Milke“ osvojila je prvo mesto, kao i prošle godine, „Perleški pilići“ bili su sedmi, „Perleški pirati“ odmah iza njih, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  PERLEZ – Na 4. Međunarodnom izviđačkom višeboju „Ilegalac u gradu“, održanom u Temerinu, u kategoriji poletaraca i pčelica izviđači odreda „Čiča Janko“, u čijem su sastavu pored Perležana i Farkaždinci, zabeležili su odličan rezultat.

  izvidjaci-perlez

  Ekipa „Perleške Milke“ osvojila je prvo mesto, kao i prošle godine, „Perleški pilići“ bili su sedmi, „Perleški pirati“ odmah iza njih, a „Lavice“ desete.

  U konkurenciji je bilo 16 ekipa sa 130 poletaraca, a osim učesnika iz Srbije bili su tu i timovi iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.

  Zadatak ekipa poletaraca i pčelica sastojao se od pronalaženja šest baza, na kojima su ih čekali zadaci koje je trebalo savladati.

  Deca su imala i radionice na temu zdravog života, kao i vežbe na poligonu spretnosti.

  izvidjaci-perlez

  izvidjaci-perlez

  izvidjaci-perlez

  izvidjaci-perlez

  izvidjaci-perlez

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat