• Izgrađena teretana na otvorenom u dvorištu srednje škole

  Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez posetio je Sečanj, gde je zajedno sa predsednikom te opštine Predragom Rađenovićem obišao Srednju školu „Vuk Karadžić“, u okviru koje je izgrađena teretana na otvorenom.   Radovi su finansirani iz sredstava Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i Opštine Sečanj.   Batez je istakao da je cilj […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Izgrađena teretana na otvorenom u dvorištu srednje škole

  Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez posetio je Sečanj, gde je zajedno sa predsednikom te opštine Predragom Rađenovićem obišao Srednju školu „Vuk Karadžić“, u okviru koje je izgrađena teretana na otvorenom.

   

  Radovi su finansirani iz sredstava Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i Opštine Sečanj.

   

  Batez je istakao da je cilj ovog sekretarijata da kroz konkurse i u narednom periodu pomaže adaptaciju, saniranje i opremanje školskih sportskih objekata širom Vojvodine.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Fakultet za menadžment privodi kraju rekonstrukciju zgrade Komiteta

   

  – Vežbanje na otvorenom je jedan novi sadržaj, pre svega za sportiste i za sve one koji vole zdrav život i fizičku aktivnost. Sa relativno malo sredstava dobili smo jednu stvarno lepu teretanu na otvorenom. Vrednost projekta koji je odobren je 882.000 dinara – istakao je Vladimir Batez.

   

  Teretana na otvorenom nakon nastave biće na raspolaganju i ostalim stanovnicima Sečnja, gde sport oduvek važi za bitan segment života.

   

  – Uspeli smo da deci obezbedimo mogućnost da imaju teretanu na otvorenom, pogotovo usled okolnosti koje su nas zadesile, kada teretane ne mogu da rade. I sami možete da osetite koliko je to dobro i značajno za decu koja ovde idu u školu – istakao je predsednik opštine Sečanj Predrag Rađenović.

   

  vladimir batez u poseti opštini sečanj

   

  Teretana se već koristi u okviru nastavnih aktivnosti

   

  Radovi na izgradnji teretane na otvorenom u dvorištu Srednje škole „Vuk Karadžić“ u Sečnju završeni su prethodnih dana. Teretana se već koristi u okviru nastavnih aktivnosti.

   

  – Sečanj je, pre svega, sportsko mesto. Ljudi odavde vole sport i ovo je veliko, ne samo za našu školu i za nastavu fizičke kulture, već i za kompletno mesto i okruženje. Ovo što sada imamo je jedinstveno na području cele opštine i otvoreno je za sve. Svi su dobrodošli – navela je direktorka Srednje škole „Vuk Karadžić“ Danijela Aleksić.

   

  Prilikom posete školi sekretar Batez je uručio na poklon lopte i sportsku opremu za ovu obrazovnu ustanovu.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat