• ISTIČU ROKOVI ZA KONKURS „BAL U ELEMIRU“

  ELEMIR – Još samo nekoliko dana ostalo je za prijave na književni konkurs, za književnu nagradu „Bal u Elemiru“, koji je raspisala Mesna zajenica Elemir. Na konkurs, koji se zaključuje 10. juna, pisci mogu da pošalju svoje radove humorističko – satiričnog žanra u kategorijama proze, poezije i aforizama, na adresu Mesna zajednica Elemir, Žarka Zrenjanina […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ELEMIR – Još samo nekoliko dana ostalo je za prijave na književni konkurs, za književnu nagradu „Bal u Elemiru“, koji je raspisala Mesna zajenica Elemir.

  knjiga-pisanje

  Na konkurs, koji se zaključuje 10. juna, pisci mogu da pošalju svoje radove humorističko – satiričnog žanra u kategorijama proze, poezije i aforizama, na adresu Mesna zajednica Elemir, Žarka Zrenjanina 49, 23208 Elemir, sa naznakom „Za književni konkurs Bal u Elemiru 2016“.

  Obim radova sa kojima se konkuriše ne sme preći 12 strana, fonta 10, kod proze, poetska ostvarenja mogu se slati i pojedinačno i u ciklusu do deset pesama, a aforizmi su ograničeni na deset strana.

  Dodeljuju se tri nagrade, prva je 50.000 dinara, druga 30.000, a treća 20.000 dinara.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat