• Foto safari u Jaši Tomiću, učesnici obilaze zanimljive lokacije

  Internet portal „NMR info“ i Foto klub „CD13“ iz Zrenjanina organizuju u subotu, 1. juna, treći Foto safari „Jaša Tomić 2019“.   Okupljanje učesnika i predstavnika medija je od 8 do 9 časova, u Osnovnoj školi „Stevan Aleksić“ u Jaši Tomiću. U 9.15 časova, u crkvi Sveti Nikola, svečano će biti otvorena izložba fotografija „Putovanja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Foto safari u Jaši Tomiću, učesnici obilaze zanimljive lokacije

  Internet portal „NMR info“ i Foto klub „CD13“ iz Zrenjanina organizuju u subotu, 1. juna, treći Foto safari „Jaša Tomić 2019“.

   

  Okupljanje učesnika i predstavnika medija je od 8 do 9 časova, u Osnovnoj školi „Stevan Aleksić“ u Jaši Tomiću. U 9.15 časova, u crkvi Sveti Nikola, svečano će biti otvorena izložba fotografija „Putovanja 3 objektiva“. Autori izložbe su Tomislav Peternek, Igor Mandić i Goran Kukić.

   

  Obilazak lokacija u Jaši Tomiću je sledeći deo programa manifestacije. Planirana je poseta Domu kulture i uvid u izložbu „Naiva na staklu“, kao i obilazak spomen sobe Dr Borislava Jankulova, u zgradi seoske mesne zajednice. Tu je i stalna postavka starih fotografija naselja Jaša Tomić i Busenje. U planu je i obilazak pravoslavne crkve Svetog Nikole, katoličke crkve Uznesenja blažene djevice Marije, pijace i parka. U parku će biti održan i Etno festival udruženja žena sa teritorije opštine Sečanj.

   

  Pročitajte još: Odložena manifestacija „Zrenjaninsko leto na Peskari“ zbog lošeg vremena

   

  Za fotografe i posetioce svakako će zanimljiva biti i zgrada stare železničke stanice, napušteni železnički magacin, kolska velika vaga… Tu je i staro nemačko groblje, motel „Jelen“, šetalište, reka Tamiš, sportski centar…

   

  Organizatori pozivaju sve zainteresovane da, zajedno sa fotografima, svim zaljubljenicima u fotografiju i fotografisanje, otkriju i upoznaju se sa manje poznatim istorijskim i kulturnim znamenitostima, kao i prirodnim lepotama Jaše Tomića.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat