• Četiri opštine dobile više od 400 miliona dinara, Zrenjanin nije na spisku

  Opština Nova Crnja dobila je 100 miliona dinara na javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti vodosnabdevanja i zaštite voda, koji je raspisala Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.   Sredstva od 100 miliona dinara namenjena su za izgradnju potisnog cevovoda i uređaja za povišenje pritiska vode.   PROČITAJTE JOŠ: Poslednjih godina u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Četiri opštine dobile više od 400 miliona dinara, Zrenjanin nije na spisku

  Opština Nova Crnja dobila je 100 miliona dinara na javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti vodosnabdevanja i zaštite voda, koji je raspisala Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

   

  Sredstva od 100 miliona dinara namenjena su za izgradnju potisnog cevovoda i uređaja za povišenje pritiska vode.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Poslednjih godina u Žitištu zabeležen pad broja preduzeća

   

  Opština Nova Crnja dobila je još 26 miliona dinara na konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti kulture. Ova sredstva opredeljena su za rekonstrukciju i energetsku sanaciju objekta Doma kulture u Aleksandrovu.

   

  Na konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture, opštini Žitište je dodeljeno 119.967.691 dinar, a opštini Sečanj 88.890.591 dinar.

   

  U žitištanskoj opštini je planirana rehabilitacija kolovoza u Međi, Srpskoj Itebeju, Novom Itebeju, Žitištu, Česteregu, Banatskom Karađorđevu, Tordi, Banatskom Višnjićevu i Ravnom Topolovcu.

   

  U sečanjskoj opštini, sredstvima dobijenim od Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine planira se rehabilitacija kolovoza u Boki, Jarkovcu i Neuzini.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Opština Novi Bečej je na konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja dobila 70 miliona dinara. Ovaj novac namenjen je za izgradnju zatvorenog bazena u Novom Bečeju. Više o tome možete PROČITATI OVDE.

   

  Grad Zrenjanin ni na jednom od ovih konkursa nije dobio sredstva.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 3

  1. Реално, сви наведени основи додељених средстава су чисто прање пара

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat