• Banja „Rusanda“ i ove godine promoviše usluge na centralnom gradskom trgu

  Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca i ove godine predstavlja se posetiocima zrenjaninske manifestacije „Dani piva“.     Na centralnom gradskom trgu u utorak i sredu, od 18 do 20 časova, biće postavljen štand Banje „Rusanda“, sa info pultom, tako da će građani moći da dobiju sve informacije koje ih interesuju, a koje su […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Banja „Rusanda“ i ove godine promoviše usluge na centralnom gradskom trgu

  Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca i ove godine predstavlja se posetiocima zrenjaninske manifestacije „Dani piva“.

   

  Banja Rusanda
  Foto: Zoran Bogaroški

   

  Na centralnom gradskom trgu u utorak i sredu, od 18 do 20 časova, biće postavljen štand Banje „Rusanda“, sa info pultom, tako da će građani moći da dobiju sve informacije koje ih interesuju, a koje su vezane za usluge nadaleko čuvene banje.

   

  Banja Rusanda
  Foto: Zoran Bogaroški

   

  – Po drugi put se predstavljamo na „Danima piva“, sa željom da sugrađanima približimo našu kompletnu ponudu. Ono što im u svakom trenutku možemo ponuditi jeste lekovito blato – peloid, po kome je „Rusanda“ poznata širom zemlje i regiona, a kod nas mogu dobiti i kvalitetnu uslugu, kako ambulantnu, tako i velnes – izjavila je za portal zrenjaninski.com direktorka Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Rusanda“ Zorica Ćulibrk, uz preporuku građanima da provedu vikend, odnosno kraći odmor u prelepom i po mnogo čemu specifičnom parku, u kojem je i smeštena melenačka banja.

   

  Tekst i foto: Zoran Bogaroški

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat