• Zrenjaninski veslači imali zapažene nastupe na internacionaloj regati „Trofej Beograda“

  Na internacionaloj regati „Trofej Beograda 2023“, Veslački klub Begej 1883 iz Zrenjanina nastupio je sa 16 posada.   U disciplini dubl skul za juniore, Miloš Lavirac, koji je nastupio zajedno sa Markom Jančikinom iz VK Tamiš, osvojio je zlatnu medalju. U disciplini skif za juniore, Lavirac je osvojio srebrnu medalju.   PROČITAJTE JOŠ: Izvučeni parovi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zrenjaninski veslači imali zapažene nastupe na internacionaloj regati „Trofej Beograda“

  Na internacionaloj regati „Trofej Beograda 2023“, Veslački klub Begej 1883 iz Zrenjanina nastupio je sa 16 posada.

   

  U disciplini dubl skul za juniore, Miloš Lavirac, koji je nastupio zajedno sa Markom Jančikinom iz VK Tamiš, osvojio je zlatnu medalju. U disciplini skif za juniore, Lavirac je osvojio srebrnu medalju.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Izvučeni parovi četvrtfinala Kupa Vojvodine: Snage će odmeriti Jedinstvo i Donji Srem

   

  Nataša Kojčić bila je treća u disciplini skif za pionirke. Treće mesto zauzeo je i četverac skul za kadetkinje u sastavu Ines Jocić, Nađa Kikinđanin, Iva Kostin i Nataša Kojčić.

   

  trofej beograda

   

  Nađa Kikinđanin osvojila je četvrto mesto u skifu za kadetkinje, a Nemanja Markov šesto u skifu za juniore. Šeste su bile i Ines Jocić i Iva Kostin u dubl skulu za kadetkinje.

   

  Uroš Mihajlov osvojio je treće mesto u kvalifikacijama u skifu za pionire, kao i Ilija Ćopić i Luka Grujić u disciplini dubl skul.

   

  Dušan Đukić bio je četvrti u kvalifikacijama skifa za kadete, kao i Vukašin Lužaić i Jovan Đukić u dubl skulu za kadete.

   

  Četvrto mesto u kvalifikacijama osvojio je i Jovan Sinđić u skifu za pionire, kao i Vuk Božić i Nemanja Markov u dubl skulu za juniore.

   

  trofej beograda

   

  Lav Adamov osvojio treće mesto

   

  Tihomir Bogavac bio je peti u kvalifikacijama u skifu za kadete. Peti je bio i kadetski dubl skul u sastavu Tihomir Bogavac i Dušan Đukić.

   

  Peti u kvalifikacijama bio je i četverac skul za kadete u sastavu Ilija Ćopić, Luka Grujić, Jovan Đukić i Vukašin Lužaić, dok su šesto mesto u dubl skulu za kadetkinje zauzele Elena Trubajić i Jovana Stojanović (VK Grafičar).

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Veslač Zrenex-a Lav Adamov je na regati „Trofej Beograda“ osvojio treće mesto u disciplini skif za seniore.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport