• Zrenjaninski srpskoligaš doveo u svoje redove još dva pojačanja

    Dvojica mladih, ali prekaljenih fudbalera, nova su pojačanja zrenjaninskog srpskoligaša, ekipe FK Radnički. U pitanju su Aleksandar Lovre i Milan Bačvanski.   Lovre je ponikao u novosadskoj Vojvodini, u kojoj je prošao kompletnu pionirsku i omladinsku školu. Internacionalnu karijeru gradio je u Apolonu sa Kipra, kao i nekolicini klubova iz Austrije, dok je prethodnu polusezonu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninski srpskoligaš doveo u svoje redove još dva pojačanja

    Dvojica mladih, ali prekaljenih fudbalera, nova su pojačanja zrenjaninskog srpskoligaša, ekipe FK Radnički. U pitanju su Aleksandar Lovre i Milan Bačvanski.

     

    Lovre je ponikao u novosadskoj Vojvodini, u kojoj je prošao kompletnu pionirsku i omladinsku školu. Internacionalnu karijeru gradio je u Apolonu sa Kipra, kao i nekolicini klubova iz Austrije, dok je prethodnu polusezonu igrao za FK Loznica. Ovaj dvadesetdvogodišnjak igra na poziciji centralnog beka, a krasi ga odlična skok igra i tehnika. Treba napomenuti da je Lovre bio povremeni član reprezentacije Srbije u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

     

    Pročitajte još: Raspored ovonedeljnih utakmica u Kristalnoj dvorani i Medisonu

     

    Drugo veliko pojačanje crveno-crnih sa Skrobare, Milan Bačvanski, u redove Zrenjaninaca dolazi iz OFK Beograd, u kojem je proveo prethodnih pet sezona. Rođen je 2000. godine u Zrenjaninu, u kojem je i napravio svoje prve fudbalske korake. Igra na poziciji defanzivca.

     

    Lovre i Bačvanski će već u subotu, 8. februara, biti na spisku igrača koji putuju u Rumuniju na prijateljski meč protiv Fortune.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin