• Zrenjaninski kik-bokser Igor Malenić osvojio titulu prvaka Vojvodine u ful kontaktu

    Takmičar Kluba borilačkih sportova Internacional Ekometal komerc Igor Malenić iz Zrenjanina osvojio je zlatnu medalju na prvenstvu Vojvodine u ful kontaktu, koje je nedavno održano u Novom Sadu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninski kik-bokser Igor Malenić osvojio titulu prvaka Vojvodine u ful kontaktu
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Mladi zrenjaninski kik-bokser Igor Malenić titulu prvaka Vojvodine osvojio je u konkurenciji starijih juniora.

     

    Igor je rođen 23. maja 2006. godine i učenik je trećeg razreda Elektrotehničke i građevinske škole „Nikola Tesla“ u Zrenjaninu. Kik-boksom se bavi nešto više od dve godine.

     

    – Ranije sam trenirao plivanje, ali tek onako, radi rekreacije. Uvek su me, međutim, privlačili borilački sportovi. Kum je trenirao karate, takođe i brat od strica i brat od tetke, i oni su posle prešli na neke druge borilačke sportove. Tako sam bio okružen ljudima koji se bave borilačkim sportovima, pa sam i ja poželeo da se oprobam u ringu – priča za portal zrenjaninski.com Igor Malenić.

     

    igor malenić
    Foto: Privatna arhiva

     

     

    Od starta je član KBS Internacional Ekometal komerc, koji vodi trener Goran Zečević. U prethodnom periodu imao je dosta takmičenja i ostvario je zapažene uspehe.

     

    PROČITAJTE JOŠ: FOTO: Sjajno izdanje veslača Miloša Lavirca na međunarodnoj regati u Zagrebu

     

    – Posebno bih izdvojio treće mesto na državnom prvenstvu u K1 disciplini, u konkurenciji starijih juniora, kao i zlato na vojvođanskom prvenstvu u ful kontaktu – ističe Malenić.

     

    Krajem aprila očekuje ga nastup na državnom prvenstvu u disciplini ful kontakt, a nakon toga i vojvođanski i državni šampionat u lou kiku.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Planiram da redom izađem na sva takmičenja i na svakom od njih ostvarim što bolje rezultate – poručuje momak koji će narednog meseca proslaviti punoletstvo.

     

    igor malenić
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport