• Zrenjaninka Milica Vidačić proglašena za najperspektivniju odbojkašicu u Srbiji

    Milica Vidačić iz Zrenjanina, članica Odbojkaškog kluba TENT iz Obrenovca, proglašena je za najperspektivniju odbojkašicu u Srbiji u 2023. godini. Njoj je priznanje uručeno na tradicionalnom novogodišnjem koktelu Odbojkaškog saveza Srbije, na kojem su podeljene nagrade najboljim pojedincima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninka Milica Vidačić proglašena za najperspektivniju odbojkašicu u Srbiji
    Foto: Privatna arhiva

     

    – Nagrada me, iskreno govoreći, nije iznenadila, ali svakako mi je čast što se savez odlučio baš za mene. Prija mi ovo priznanje, ono je jedan veliki motiv za dalji rad i, naravno, jedna doza samopouzdanja za nastavak karijere – izjavila je za portal zrenjaninski.com Milica Vidačić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Marko Mastilo (FK Budućnost): U nastavku prvenstva ima mesta za napredak

     

    Milica je rođena u Zrenjaninu 2006. godine. Od malih nogu je trenirala puno sportova, a najduže košarku. Međutim, u petom razredu osnovne škole, na nagovor dede Dušana, počela je da trenira odbojku u Osnovnoj školi „Petar Petrović Njegoš“, kod profesora Milenka Vukovića.

     

    Vrlo brzo je zavolela ovaj sport. Napredovala je zahvaljujući velikom trudu i želji za uspehom, pa je došlo vreme da pređe u malo bolju sredinu. Otišla je u Odbojkaški klub Klek, gde su joj treneri bili Zoran Pavlović i Danijela Kijac Vulović.

     

    – Tamo sam dve godine igrala u Superligi i bila sam zapažena od strane dosta dobrih klubova. Dodatni rad sa Peđom Tanackovićem takođe mi je doneo mnogo benefita. Sa 15 godina sam prešla u ekipu TENT-a iz Obrenovca i tu sam trenutno srećna i zadovoljna. TENT je najbolji klub u Srbiji za mlade igrače, sa najboljim trenerima i uslovima u celoj zemlji, a i šire – ističe Milica.

     

    Članica nacionalnog tima Srbije

     

    Mlada odbojkašica je i članica nacionalnog juniorskog tima Srbije. Upravo prošle godine je, u dresu sa srpskim grbom, proglašena za najboljeg korektora na Balkanu.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Lični planovi su mi da napredujem što više u ovoj godini. Što se tiče tima, cilj nam je, naravno, da podignemo što više trofeja u ovoj sezoni. I svakako da mi je jedan od ciljeva da debitujem u dresu seniorske reprezentacije – poručuje Milica Vidačić.

     

    Justin Cvetkov osvojio godišnju nagradu Plivačkog saveza Srbije

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport