• ZRENJANINCI DOŠLI DO ČETVRTOG MESTA NA TABELI

    OK Sombor – OK Proleter 0:3 (16:25, 17:25, 23:25)   Veoma važnu i ubedljivu pobedu odbojkaši Proletera su izvojevali u nedelju, 10. decembra, na gostovanju u Somboru, protiv istoimene ekipe, u okviru 9. kola Druge muške lige.     Nakon ove pobede, Zrenjaninci su došli do četvrtog mesta na tabeli.   – Pre svega, velika […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRENJANINCI DOŠLI DO ČETVRTOG MESTA NA TABELI

    OK Sombor – OK Proleter 0:3 (16:25, 17:25, 23:25)

     

    Veoma važnu i ubedljivu pobedu odbojkaši Proletera su izvojevali u nedelju, 10. decembra, na gostovanju u Somboru, protiv istoimene ekipe, u okviru 9. kola Druge muške lige.

     

     

    Nakon ove pobede, Zrenjaninci su došli do četvrtog mesta na tabeli.

     

    – Pre svega, velika pobeda protiv ekipe koja je iskusnija od nas, koja u svojim redovima ima ljude od po 30 godina starosti, a igrali su protiv dece iz naših redova, među kojima neki imaju samo po 16 godina. Naši momci su fantastično odigrali, vrlo mirno, vrlo staloženo, tako da dobijanje prva dva seta uopšte nije dolazilo u pitanje. Oni su malo više grešili, dok smo mi realizovali sve naše kontre. U trećem setu, Somborci su poveli sa 8:3, ali nakom tajm auta uhvatili smo priključak i sve vreme smo bili za njima na poen-dva, da bi negde oko 17. poena preokrenuli rezultat i završili taj set sa 25:23 – rekao je Predrag Tanacković, trener Zrenjaninaca.

     

    Peđa je takođe napomenuo da je ovo za njegov tim veoma važna pobeda, pogotovo jer su igrali bez dva srednjaka, koji su nosioci igre Proletera na mreži. Drago mu je da su i igrači takođe veoma zadovoljni nakon ove pobede.

     

    Ostala su još dva kola do završetka jesenjeg dela prvenstva, a Predrag Tanacković je za kraj razgovora rekao da ukoliko bude izvojevana još jedna pobeda, ova polusezona će biti pun uspeh.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport