• Zimsko prvenstvo Srbije za juniore u apsolutnoj kategoriji

    Plivački savez Srbije, u skladu sa kalendarom takmičenja za 2018. godinu, na Gradskom bazenu u Zrenjaninu organizuje Zimsko prvenstvo Srbije za juniore u apsolutnoj kategoriji.   Prvenstvo će trajati od 14. do 16. decembra.   Takmičenje je pojedinačno i ekipno, i traje tri dana u šest delova. Prepodnevni delovi takmičenja počinju u 9.30, a popodnevni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zimsko prvenstvo Srbije za juniore u apsolutnoj kategoriji

    Plivački savez Srbije, u skladu sa kalendarom takmičenja za 2018. godinu, na Gradskom bazenu u Zrenjaninu organizuje Zimsko prvenstvo Srbije za juniore u apsolutnoj kategoriji.

     

    Prvenstvo će trajati od 14. do 16. decembra.

     

    Takmičenje je pojedinačno i ekipno, i traje tri dana u šest delova. Prepodnevni delovi takmičenja počinju u 9.30, a popodnevni u 17.30 sati. Zvaničan trening je 13. decembra, od 18 do 20 sati.

     

    Medaljama će biti nagrađeni takmičari koji se u okviru svoje kategorije plasiraju kao prvi, drugi i treći u svim individualnim disciplinama i štafetama.

     

    „Ulaz je slobodan i nadamo se da će ovaj događaj biti inspiracija kako sadašnjim, tako i budućim mladim plivačkim šampionima“, poručuju iz Plivačkog saveza Srbije.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport