• ŽFK Modoš se „punim gasom“ priprema za završnicu Coca Cola turnira

    Devojčice iz Ženskog fudbalskog kluba Modoš iz Jaše Tomića se, kako kaže predsednik kluba Lukač Sebastijanov, „punim gasom“ pripremaju za završnicu Coca Cola turnira u malom fudbalu, koji će se održati 13. juna u Sremskoj Mitrovici.   PROČITAJTE JOŠ: Svečano otvorene Nacionalne igre Specijalne olimpijade Srbije (Foto)   – U završnicu smo se plasirali zahvaljujući […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ŽFK Modoš se „punim gasom“ priprema za završnicu Coca Cola turnira

    Devojčice iz Ženskog fudbalskog kluba Modoš iz Jaše Tomića se, kako kaže predsednik kluba Lukač Sebastijanov, „punim gasom“ pripremaju za završnicu Coca Cola turnira u malom fudbalu, koji će se održati 13. juna u Sremskoj Mitrovici.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Svečano otvorene Nacionalne igre Specijalne olimpijade Srbije (Foto)

     

    – U završnicu smo se plasirali zahvaljujući pobedi na turniru u Zrenjaninu. Toliko nam ta pobeda znači na popularizaciji ženskog fudbala, da nam je u klub dovela još četiri devojčice i sada imamo ekipu od 20 fudbalerki. Treniramo tri puta nedeljno, imamo i licenciranog trenera, Darija Peku, i nadamo se najboljem – kaže Sebastijanov za portal zrenjaninski.com.

     

    U sklopu priprema za završni turnir, fudbalerke ŽFK Modoš su odigrale prijateljsku utakmicu sa protivnicama iz Plandišta. U nedelju će odigrati još jednu, ili sa Plandištankama ili sa fudbalerkama Borca iz Zrenjanina.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Na završnom turniru daćemo sve od sebe, jer predstavljamo prvo naše malo selo, Jašu Tomić, onda i opštinu Sečanj, ali i ceo srednji Banat – ističe Sebastijanov.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport