• Željko Trajković postavljen za vršioca dužnosti pomoćnika ministra sporta

    Rešenjem Vlade Republike Srbije, koje je potpisala premijerka Ana Brnabić, Željko Trajković iz Zrenjanina postavljen je za vršioca dužnosti pomoćnika ministra sporta, saznaje portal zrenjaninski.com.   Prethodno je ovu dužnost obavljao Mirko Kantar, a Trajković je postavljen na period od šest meseci.   PROČITAJTE JOŠ: City shop obogatio ponudu: Očaravajući srebrni nakit na dobro poznatom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Željko Trajković postavljen za vršioca dužnosti pomoćnika ministra sporta

    Rešenjem Vlade Republike Srbije, koje je potpisala premijerka Ana Brnabić, Željko Trajković iz Zrenjanina postavljen je za vršioca dužnosti pomoćnika ministra sporta, saznaje portal zrenjaninski.com.

     

    Prethodno je ovu dužnost obavljao Mirko Kantar, a Trajković je postavljen na period od šest meseci.

     

    PROČITAJTE JOŠ: City shop obogatio ponudu: Očaravajući srebrni nakit na dobro poznatom mestu! (Foto)

     

    Ovim povodom oglasio se i Sportski savez grada Zrenjanina koji je čestitao Trajkoviću i poželeo mu puno uspeha u radu na novoj funkciji, uz napomenu da je reč o najuspešnijem predsedniku u istoriji Rvačkog saveza Srbije.

     

    Željko Trajković je rođen 1966. godine i ima čin policijskog pukovnika. Dugogodišnji je inspektor u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije, a jedno vreme se nalazio i na čelu Policijske uprave u Zrenjaninu.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na čelu Ministarstva sporta Vlade Srbije je Zoran Gajić.

     

    Veliki uspeh našeg plivača: Nikola Aćin postavio novi nacionalni rekord

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Šta je sve taj bandit radio na ulicama Zr 90ih kao inspektor i dogurao do Vlade Srbije?! Malo su nad bombardovali, ponovite!

    2. Ceo Zrenjanin zna da je ovaj covek bio kriminalac a onda ga je vlast kao takvog pogurala na mesto nacelnika. Sad ga ocigledno guraju i na druge pozicije da bi nastavio da im sluzi u prljavim poslovima.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport