• Veliki uspeh našeg plivača: Nikola Aćin postavio novi nacionalni rekord

    Plivač Proletera iz Zrenjanina Nikola Aćin postavio je novi nacionalni rekord za momke u apsolutnoj konkurenciji u disciplini 50m leđno.   On je trku na Zimskom prvenstvu Srbije za juniore i u apsolutnoj konkurenciji završio sa vremenom 24.30. Time je oborio rekord koji je do sada držao Rus Arkadij Vjačanin, svojevremeno član upravo zrenjaninskog Plivačkog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Veliki uspeh našeg plivača: Nikola Aćin postavio novi nacionalni rekord

    Plivač Proletera iz Zrenjanina Nikola Aćin postavio je novi nacionalni rekord za momke u apsolutnoj konkurenciji u disciplini 50m leđno.

     

    On je trku na Zimskom prvenstvu Srbije za juniore i u apsolutnoj konkurenciji završio sa vremenom 24.30. Time je oborio rekord koji je do sada držao Rus Arkadij Vjačanin, svojevremeno član upravo zrenjaninskog Plivačkog kluba Proleter.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bokseri Dario Tomić i Josif Belić na maestralan način došli do zlatnih medalja

     

    – Moram da priznam da je ovo bilo neočekivano za mene, s obzirom na to da trenutno ne treniram previše leđno. Najviše sam u ovom trenutku fokusiran na kraul zbog Olimpijskih igara i štafete – kazao je za portal zrenjaninski.com Nikola Aćin.

     

    Odlučio je da pliva leđno na državnom prvenstvu isključivo da bi video u kakvoj je formi i koliko može da postigne. Ispostavilo se da su nastupi bili sjajni, pa je i na 50 i na 100m leđno postigao svoja najbolja vremena.

     

    – Čast mi je što sam uspeo da oborim rekord koji je držao Arkadij Vjačanin. Arkadij je, inače, meni puno pomogao što se tiče leđnog stila, kada je bio u Zrenjaninu, uoči Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru. Večno ću mu biti zahvalan na tome – poručio je Aćin.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Zimsko pojedinačno i ekipno prvenstvo Srbije za juniore i u apsolutnoj konkurenciji održano je na bazenu SRC „Slana bara“ u Novom Sadu, u periodu od 17. do 19. novembra. Na prvenstvu je učestvovao 321 plivač iz 34 kluba iz cele Srbije. Postavljeno je ukupno 20 novih nacionalnih rekorda.

     

    U Fudbalskom klubu Zadrugar prezadovoljni: Overili titulu jesenjeg šampiona

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport