• Zapaženi rezultati džudista Proletera na takmičenjima tokom vikenda

  Džudisti Proletera iz Zrenjanina proteklog vikenda učestvovali su na tri takmičenja na kojima su postigli zapažene rezultate.   Na prvenstvu Vojvodine za mlađe dečake i devojčice, što je kvalifikacioni turnir za prvenstvo Srbije, Petar Marković je osvojio prvo, Ivan Mekić drugo, a Tijana Jandrić i Lena Kovačević treće mesto.   PROČITAJTE JOŠ: Karatista Zrenjanina Vuk […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zapaženi rezultati džudista Proletera na takmičenjima tokom vikenda

  Džudisti Proletera iz Zrenjanina proteklog vikenda učestvovali su na tri takmičenja na kojima su postigli zapažene rezultate.

   

  Na prvenstvu Vojvodine za mlađe dečake i devojčice, što je kvalifikacioni turnir za prvenstvo Srbije, Petar Marković je osvojio prvo, Ivan Mekić drugo, a Tijana Jandrić i Lena Kovačević treće mesto.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Karatista Zrenjanina Vuk Prica osvojio bronzu u Rijeci

   

  Dobro su se borili i Strahinja Grujić, Miloš Stjepanović i Bogdan Lučić, koji su osvojili peto mesto.

   

  Na međunarodnom džudo turniru „Rakovica“, Zrenjaninci su osvojili pregršt medalja.

   

  Zlatne medalje osvojili su Jelena Stančić, Marko Andrić, Katarina Goranović, Lenka Stefanović, Milica Radaković i Nikola Medan. Srebrne medalje osvojili su Mia Bodvai i Lenka Stojanov, a bronzane Jana Koprivica, Alek Deme, Andrej Ankić i Jovan Koprivica.

   

  U ukupnom plasmanu, sa samo 13 takmičara, Proleter je osvojio treće mesto.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Na seniorskom takmičenju, Memorijalnom turniru „Svetozar Mihailović – Draža“, takmičila su se dva juniora Proletera. Marko Milutin je osvojio srebrnu medalju, a Dušan Momirski je zauzeo peto mesto.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport