• Zapaženi nastupi zrenjaninskih veslača na četvrtoj regati Kupa Srbije

    Na četvrtoj regati Kupa Srbije u veslanju, održanoj u nedelju, takmičilo se i 18 veslača kluba Begej 1883 iz Zrenjanina.   Prvo mesto osvojile su pionirke Sara Đukić i Iva Kikinđanin u dubl skulu. Miloš Lavirac je bio najbolji junior u skifu.   PROČITAJTE JOŠ: Takmičarka Atletskog kluba Banat Una Jovanović nova prvakinja Vojvodine   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zapaženi nastupi zrenjaninskih veslača na četvrtoj regati Kupa Srbije

    Na četvrtoj regati Kupa Srbije u veslanju, održanoj u nedelju, takmičilo se i 18 veslača kluba Begej 1883 iz Zrenjanina.

     

    Prvo mesto osvojile su pionirke Sara Đukić i Iva Kikinđanin u dubl skulu. Miloš Lavirac je bio najbolji junior u skifu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Takmičarka Atletskog kluba Banat Una Jovanović nova prvakinja Vojvodine

     

    Juniorke Iva Radišić i Katarina Nikić osvojile su drugo mesto u dubl skulu, a treći je bio pionirski dubl skul u sastavu Jovan Sinđić i Branislav Aracki.

     

     

    Ognjen Kostin i Vuk Božić osvojili su u dubl skulu četvrto mesto kod juniora. Šesti je bio kadet Jovan Đukić u skifu, kao i dubl skul za kadetkinje u sastavu Ines Jocić i Iva Kostin.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U kvalifikacijama za finalu trku zapažene rezultate postigli su i Nađa Kikinđanin u disciplini skif za kadetkinje, zatim Tihomir Bogovac i Dušan Đukić u disciplini skif za kadete, Nemanja Markov u disciplini skif za juniore i Ilija Ćopić i Vukašin Lužaić u disciplini dubl skul za kadete.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport