• Zaječarac u Petrovgradu: Bokser Vuk Tošić do sada imao tri meča i sva tri rešio u svoju korist

    Član Boks kluba Petrovgrad Vuk Tošić ove godine je započeo takmičarsku karijeru.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zaječarac u Petrovgradu: Bokser Vuk Tošić do sada imao tri meča i sva tri rešio u svoju korist
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Sva tri dosadašnja meča u seniorskoj konkurenciji Vuk Tošić je rešio u svoju korist, dokazujući da je pomenuti bokserski klub iz Zrenjanina dobio ozbiljno pojačanje koje je došlo iz Timočke krajine.

     

    Naime, mladi bokser, koji će 4. septembra napuniti 21 godinu, rođen je u Zaječaru, gde je i počeo da trenira ovaj borilački sport. Pre četiri godine pristupio je tamošnjem Boks klubu Timok koji je, nažalost, prestao sa radom u doba pandemije koronavirusa.

     

    – Odmalena sam voleo boks. Što bi se reklo – prvo sam zavoleo boks, pa onda naučio da vežem pertle na patikama – priča za portal zrenjaninski.com Vuk Tošić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Seniorima dupla kruna: Karatisti Zrenjanina osvojili i ekipni Kup Srbije

     

    Pre dve godine došao je u Zrenjanin, gde ima rodbinu, sa namerom da studira na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“. Tada je odlučio i da pređe u redove Petrovgrada, kluba koji vodi naš proslavljeni bokser i selektor boks reprezentacije Srbije Milan Piperski.

     

    – Trener iz Zaječara mi je preporučio ovaj klub, pošto poznaje Milana Piperskog. I zaista se nisam pokajao. Idem redovno na treninge, radim sa trenerom Stanimirom Đurovićem, i od početka godine sam nastupio na tri bokserske revije, u Novom Sadu, Šidu i Sremskoj Mitrovici – ističe Vuk Tošić, koji je iz sva tri meča izašao kao pobednik.

     

    vuk tošić
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Trebalo je prošlog vikenda da odradi još jedan, ali je povredio šaku. Zbog toga je u poslednjem momentu odustao od nastupa.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Letnju pauzu ću da provedem kod kuće u Zaječaru. Inače, odmalena sam tokom leta dolazio ovde kod rođaka. Grad je lep, miran, nalazi se u ravnici, a ljudi su dobri – napominje Tošić i dodaje da slobodno vreme uglavnom provodi kod kuće.

     

    vuk tošić
    Sa trenerom Stanimirom Đurovićem (Foto: zrenjaninski.com)

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport