• Zahvaljujući ovim učenicama Medicinske škole gimnastika još živi u našem gradu

  Na međuokružnom školskom takmičenju u gimnastici, ženska ekipa Medicinske škole iz Zrenjanina je u A2 zoni zauzela četvrto mesto. Medicinska škola se našla iza Gimnazije „Isidora Sekulić“ iz Novog Sada, Beogradske gimnazije i Gimnazije „Borislav Petrov Braca“ iz Vršca.   Ekipa Medicinske škole prethodno je pobedila na opštinskom i okružnom takmičenju u gimnastici. Tim pobedama […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zahvaljujući ovim učenicama Medicinske škole gimnastika još živi u našem gradu

  Na međuokružnom školskom takmičenju u gimnastici, ženska ekipa Medicinske škole iz Zrenjanina je u A2 zoni zauzela četvrto mesto. Medicinska škola se našla iza Gimnazije „Isidora Sekulić“ iz Novog Sada, Beogradske gimnazije i Gimnazije „Borislav Petrov Braca“ iz Vršca.

   

  Ekipa Medicinske škole prethodno je pobedila na opštinskom i okružnom takmičenju u gimnastici. Tim pobedama je obezbedila plasman na međuokružno takmičenje.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Priznanje Zrenjanincima: Samolovcu i Vukeliću funkcije u Savezu za tradicionalni karate

   

  Za ekipu škole nastupala je Mirjana Ludoški, učenica odeljenja III5 – farmaceutski tehničar, koja je tokom osnovne škole trenirala u Sokolskom društvu Vojvodine, sa trenerom Ljubicom Inić.

   

  Članica tima bila je i Jovana Kojić, učenica IV3 – medicinska sestra-tehničar, koja je tokom osnovne škole trenirala u Sokolskom društvu „Soko“ iz Zrenjanina, sa trenerima Biljanom i Markom Protićem.

   

  U timu je bila i Nataša Šarban, učenica IV1 – medicinska sestra-tehničar, koja je do osmog razreda trenirala u OŠ „Bratstvo“ iz Aradca, sa trenerom Marjenom Križman, a kasnije sa Biljanom i Markom Protićem.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Takmičila se i Teodora Tomić, učenica odeljenja I6 – kozmetički tehničar, koja trenira u Sokolskom društvu „Soko“ iz Zrenjanina, sa trenerom Brankicom Isakov. Teodora je na okružnom takmičenju osvojila prvo mesto u pojedinačnoj konkurenciji, a sedmo na međuokružnom takmičenju u Novom Sadu.

   

  Ekipu Medicinske škole u gimnastici vodila je profesorka Magdalena Eremić.

   

  ekipa medicinske škole

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport