• VITEZOVI POČELI PRIPREME ZA NASTUPAJUĆU SEZONU (FOTO)

    ZRENJANIN – Igrači KAF Vitezovi iz Kleka otpočeli su u subotu, 10. februara, na zrenjaninskom Vojnom stadionu, pripreme za nastupajuću sezonu 2018, u kojoj ih očekuje nekoliko veoma bitnih izazova. Prvobitan cilj i najveća želja igračkog kadra i članova stručnog štaba je plasman u Prvu ligu Srbije.     – Drago mi je da su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VITEZOVI POČELI PRIPREME ZA NASTUPAJUĆU SEZONU (FOTO)

    ZRENJANIN – Igrači KAF Vitezovi iz Kleka otpočeli su u subotu, 10. februara, na zrenjaninskom Vojnom stadionu, pripreme za nastupajuću sezonu 2018, u kojoj ih očekuje nekoliko veoma bitnih izazova. Prvobitan cilj i najveća želja igračkog kadra i članova stručnog štaba je plasman u Prvu ligu Srbije.

     

    KAF Vitezovi
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Drago mi je da su svi igrači od prošle godine na okupu, ali je ipak došlo do značajnih promena u igračkom kadru. Sedam – osam momaka iz Bečeja je pristupilo našem klubu, takođe i jedan izvanredan igrač iz Sremske Mitrovice, kao i nekoliko igrača iz Kikinde. Bićemo brojčano jači, a takođe prvom timu će se priključiti i dosta mladih momaka iz naše juniorske ekipe, koji će početi da treniraju sa prvim timom. Nadam se da ćemo ove godine imati bolju finansijsku situaciju, obezbedili smo novu opremu za treninge i za igranje. Nadam se da će naša ekipa, uz dobar trening i rad, biti za respekt – izjavio je Čedo Vukoje, predsednik KAF Vitezovi.

     

    KAF Vitezovi
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    On je dodao da klub radi na razvijanju trenerskog kadra. Petorica budućih trenera kluba u narednom periodu će posećivati seminare koji će se održati u Hrvatskoj, Austriji i Srbiji, što pokazuje da klub ozbiljno radi na edukaciji trenera i poboljšanju stručnog rada u klubu.

     

    KAF Vitezovi
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Pored takmičenja u Drugoj ligi Srbije, naš klub će nastupati na nekoliko turnira u okviru vojvođanskog saveza, biće održan vojvođanski kup, turniri u fleg fudbalu za odrasle, kao i za mlađe kategorije. To nam je dobro, pre svega, zbog popularizacije sporta, a i to ćemo iskoristiti kao dodatne treninge pred važne utakmice u drugoligaškoj sezoni – rekao je Vukoje.

     

    KAF Vitezovi
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Još jedna zanimljivost vezana za klub je početak saradnje sa HiS PRINT iz Sjedinjenih Američkih Država, koji je donirao klubu veliki broj dresova, kaciga i opreme.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport