• Vikend u znaku odbojke: Pionirke i pioniri Proletera slavili u subotu

    U sedmom kolu drugog dela pionirskog prvenstva Vojvodine, koje je odigrano sinoć u Hali sportova „Zvonimir Zvonko Vujin“ u Zrenjaninu, mladi odbojkaši Proletera pobedili su vršnjake iz OK Borac iz Starčeva rezultatom 3:0 u setovima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vikend u znaku odbojke: Pionirke i pioniri Proletera slavili u subotu
    Foto: OK Proleter

     

    – Dečaci su odlično igrali na terenu i zasluženo su odneli pobedu nad ekipom Borca. Do sada su bez izgubljenog meča i čestitam im na tome – rekao je trener Proletera Darko Jančić i dodao da se finale prvenstva Vojvodine igra 11. februara u Kleku.

     

    Za tim Proletera su igrali kapiten Zečić, Stankov, Šesto, Jelisić, Štrbac, Funduk, Tančić, Markov, Stoiljkovski, Rakić, Zarin i Nikin.

     

    pioniri odbojkaškog kluba proleter
    Foto: OK Proleter

     

    Mlade odbojkašice Proletera sinoć su pobedile ekipu OK Libero iz Bačkog Gradišta rezultatom 3:0 u setovima.

     

    – Devojčice su bile odlične na terenu, pokazale su dobru igru i zasluženo odnele pobede nad svojim vršnjakinjama iz Libera – rekao je trener Zoran Pavlović i poželeo protivniku puno uspeha u daljem takmičenju.

     

    Za tim Proletera su igrale kapitenka Nešić, Todorović, Tomić, Prokin, Vukov, Bone, Drča, Georgijev, Gordić, Torbica, Kerčov, Pribić, Nikolin i Vujadinović.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport