• Veslač Miloš Lavirac i zvanično postao član kadetske reprezentacije Srbije

    Zahvaljujući odličnim rezultatima koje je ostvario u prethodnom periodu, mladi zrenjaninski veslač Miloš Lavirac, takmičar Veslačkog kluba Begej 1883, postao je član kadetske reprezentacije Srbije.   – Srbija je imala dobar četverac bez kormilara u kadetskoj konkurenciji, pa je sada formiran i osmerac. Dobio sam poziv da mu se pridružim i zaista sam ponosan što […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Veslač Miloš Lavirac i zvanično postao član kadetske reprezentacije Srbije

    Zahvaljujući odličnim rezultatima koje je ostvario u prethodnom periodu, mladi zrenjaninski veslač Miloš Lavirac, takmičar Veslačkog kluba Begej 1883, postao je član kadetske reprezentacije Srbije.

     

    – Srbija je imala dobar četverac bez kormilara u kadetskoj konkurenciji, pa je sada formiran i osmerac. Dobio sam poziv da mu se pridružim i zaista sam ponosan što imam priliku da predstavljam našu zemlju – rekao je za portal zrenjaninski.com Miloš Lavirac koji, zajedno sa Ognjenom Kostinom, čini takmičarski dvojac.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Simona Marinković prva na takmičenju u gađanju malokalibarskom puškom

     

    Miloš je, zajedno sa klupskim drugarom Ognjenom Kostinom, nedavno osvojio i dve zlatne medalje u petom kolu Omladinske lige Srbije u veslanju. Zlato su osvojili u disciplinama dubl skul za kadete i dvojac za kadete.

     

    Od dosadašnjih uspeha izdvaja i zlatnu medalju na Bledskoj regati u Sloveniji, gde je imao jaku konkurenciju. Najsjajnim odličjem se okitio i na državnom prvenstvu.

     

    miloš lavirac

     

    Naš mladi sagovornik, koji nas je ugostio ove nedelje na treningu, rođen je 10. maja 2006. godine u Zrenjaninu. Veslanjem je počeo da se bavi 2018. u vreme kada je ponovo zaživeo Veslački klub Begej 1883.

     

    – Trenirao sam dosta sportova, između ostalog i fudbal, ali se jednostavno nisam pronalazio u njima. Veslanju me je privuklo dobro društvo, prilika da sa reke Begej upoznajem prirodu, kao i adrenalin tokom trke – objašnjava Miloš, inače učenik Tehničke škole u Zrenjaninu, koji će se od sledeće godine takmičiti u juniorskoj kategoriji.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Miloš dodaje da u nedelju ide na pripreme u Beograd, a potom ga očekuju nova takmičenja i nova dokazivanja. A sigurni smo da će, kao i do sada, beležiti sjajne rezultate. Srećno, Miloše!

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport