• Velika očekivanja: Ognjen Đuričin se posle dve i po godine vratio u Novi Sad

    Novobečejac Ognjen Đuričin, nekadašnji prvotimac Fudbalskog kluba Vojvodina, posle dve i po godine provedene u Radničkom iz Niša, IMT-u iz Novog Beograda i Krupi iz Krupe na Vrbasu, vratio se u Novi Sad.   Dvadesetsedmogodišnji vezista novi je igrač FK Mladost GAT, člana Prve lige Srbije, koji je prošle sezone ispao iz elitnog ranga takmičenja. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Velika očekivanja: Ognjen Đuričin se posle dve i po godine vratio u Novi Sad

    Novobečejac Ognjen Đuričin, nekadašnji prvotimac Fudbalskog kluba Vojvodina, posle dve i po godine provedene u Radničkom iz Niša, IMT-u iz Novog Beograda i Krupi iz Krupe na Vrbasu, vratio se u Novi Sad.

     

    Dvadesetsedmogodišnji vezista novi je igrač FK Mladost GAT, člana Prve lige Srbije, koji je prošle sezone ispao iz elitnog ranga takmičenja.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ostvari svoje snove: Jedan od najtalentovanijih košarkaša Marko Šarenac danas putuje u Ameriku

     

    – Drago mi je što sam se vratio u Novi Sad. Mnogo lepih trenutaka sam doživeo u tom gradu. U Mladost GAT sam došao zato što sam čuo sve najbolje o klubu, a i poznajem trenera Nenada Krtolicu. On je bio pomoćni trener Draganu Okuki u Vojvodini kada sam tamo igrao – izjavio je za portal zrenjaninski.com Ognjen Đuričin.

     

    ognjen đuričin mladost gat
    Foto: N. Sretenović

     

    Na „generalki“ gol za konačnih 1:3

     

    Prošlog vikenda na programu je bilo prvo kolo prvoligaškog karavana. Mladost GAT je odigrala nerešeno u Novom Sadu protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice (1:1). Novosađani su prethodno, na „generalki“ uoči početka prvenstva, savladali OFK Bečej 1918, a Đuričin je postavio konačnih 1:3 za gostujući tim.

     

    – Očekivanja od nove sezone su velika. Imamo dobru ekipu, mada smo se kasno „sakupili“, ali se svakako nadam dobrim rezultatima. Nisam bio u startnoj postavi u prvom kolu, jer nisam dovoljno spreman. Međutim, nadam se da ću u nastavku prvenstva ubeležiti puno golova i asistencija – ističe Đuričin.

     

    On je odigrao 86 superligaških utakmica u našem prvenstvu i upisao 12 golova. Ima i 22 prvoligaška nastupa (3 pogotka) i 19 susreta u Prvoj ligi Republike Srpske (9 golova).

     

    PROČITAJTE JOŠ: BONUS KOJI SE NE PROPUŠTA – OTVORI NALOG I PREUZMI 4.000 DINARA

     

    – Prošla sezona je bila odlična, što se tiče mene i mog učinka u FK Krupa. U pitanju je jedan zaista sjajan klub, a iza mene je prelepih godinu dana – ocenio je naš sagovornik, koji je letnju pauzu proveo sa decom, porodicom i u druženju sa drugarima.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport