• Važna pobeda koja održava priključak za vodećim ekipama na tabeli

    RK Morava (Velika Plana) – RK Proleter (Zrenjanin) 34:35 (poluvreme 15:15)   Nova, veoma važna pobeda rukometaša Proletera, kojom su nastavili da održavaju priključak za vodećim ekipama na tabeli, izvojevana je u subotu, 21. aprila, na gostovanju u Velikoj Plani, u derbiju 18. kola protiv četvrtoplasirane ekipe Morave.   Utakmicu je obeležio fantastični Aleksa Gaćinović, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Važna pobeda koja održava priključak za vodećim ekipama na tabeli

    RK Morava (Velika Plana) – RK Proleter (Zrenjanin) 34:35 (poluvreme 15:15)

     

    Nova, veoma važna pobeda rukometaša Proletera, kojom su nastavili da održavaju priključak za vodećim ekipama na tabeli, izvojevana je u subotu, 21. aprila, na gostovanju u Velikoj Plani, u derbiju 18. kola protiv četvrtoplasirane ekipe Morave.

     

    Utakmicu je obeležio fantastični Aleksa Gaćinović, koji je sa 12 postignutih pogodaka bio ubedljivo najefikasniji strelac na susretu.

     

    U narednom kolu, izabranici Zoltana Ivanice, na parketu Kristalne dvorane, dočekuju petoplasiranu ekipu Jedinstva iz Novog Bečeja.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport