• VANJI KOVAČU DRUGO MESTO NA PRVENSTVU U BADMINTONU

    ZRENJANIN – Na prvenstvu Srbije za juniore u badmintonu učestvovalo je šestoro takmičara BK „Banat“ iz Zrenjanina. Najbolji rezultat postigao je Vanja Kovač koji je izgubio u finalu i tako zauzeo drugo mesto u kategoriji do 11 godina.     Ovim srebrom i sa nekoliko sjajnih nastupa na prethodnim turnirima, Vanja se nametnuo kao velika […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VANJI KOVAČU DRUGO MESTO NA PRVENSTVU U BADMINTONU

    ZRENJANIN – Na prvenstvu Srbije za juniore u badmintonu učestvovalo je šestoro takmičara BK „Banat“ iz Zrenjanina. Najbolji rezultat postigao je Vanja Kovač koji je izgubio u finalu i tako zauzeo drugo mesto u kategoriji do 11 godina.

     

    Vanja Kovač na postolju

     

    Ovim srebrom i sa nekoliko sjajnih nastupa na prethodnim turnirima, Vanja se nametnuo kao velika nada, kako zrenjaninskog, tako i srpskog badmintona.

     

    I ostali takmičari BK „Banat“ pružili su sjajne partije, a najbliži medalji bio je Aleksa Stanisavljev kome je samo nekoliko poena nedostajalo da se plasira u polufinale prvenstva do 17 godina.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport