• Uzdanica Proletera: Andrej Ankić ove godine blista na tatamiju

  Andrej Ankić je učenik sedmog razreda Osnovne škole „2. oktobar“ iz Zrenjanina i uzdanica Omladinskog džudo kluba Proleter.   Ova godina je za Andreja posebno uspešna. Osvojio je prvo mesto u svojoj kategoriji na prvenstvu Vojvodine, a drugo na prvenstvu države. Na vojvođanskom i državnom školskom prvenstvu bio je treći, a na Sportskoj olimpijadi školske […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Uzdanica Proletera: Andrej Ankić ove godine blista na tatamiju

  Andrej Ankić je učenik sedmog razreda Osnovne škole „2. oktobar“ iz Zrenjanina i uzdanica Omladinskog džudo kluba Proleter.

   

  Ova godina je za Andreja posebno uspešna. Osvojio je prvo mesto u svojoj kategoriji na prvenstvu Vojvodine, a drugo na prvenstvu države. Na vojvođanskom i državnom školskom prvenstvu bio je treći, a na Sportskoj olimpijadi školske omladine Vojvodine osvojio je prvo mesto.

   

  PROČITAJTE JOŠ: FSS usvojio liste glavnih i pomoćnih sudija, na njima i Zrenjaninci

   

  Pobednik je bio i na Trofeju Beograda, a na Kupu Sarajeva, osim što je osvojio prvo mesto, proglašen je i za najuspešnijeg takmičara.

   

  andrej ankić

   

  Džudom se bavi od 2017. godine.

   

  – Džudo ima važno mesto u mom životu i jako volim da ga treniram. Svakog dana posvetim džudou dva – tri sata, ali mi ostane dosta vremena i za školske obaveze. Imam svoj plan za dalje napredovanje i mislim da mogu da postignem još više na tatamiju – kaže Andrej Ankić za portal zrenjaninski.com.

   

  On dodaje da uz dobru organizaciju može sve da se postigne, pa mu vikendom ostane vremena i za druženje sa drugarima iz kraja.

   

  Andrej se takmiči u kategoriji starijih pionira do 60 kilograma, ali već sledeće godine preći će u višu kategoriju.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Za sportske uspehe Andreja Ankića zaslužni su treneri Tomislav Kohajm, Nikola Savatović i Miloš Padejski.

   

  andrej ankić

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin