• Unikatni trkači: Zrenjaninac Dejan Vukonjanski u ekipi koja je osvojila prvo mesto u Arilju

    Trka sa preprekama „Rzav Challenge 2023“ održana je u nedelju u Arilju, a Dejan Vukonjanski iz Zrenjanina bio je član ekipe „Unikatni trkači“ koja je na ovom takmičenju osvojila prvo mesto.   Na OCR nadmetanju učestvovalo je više od 280 trkača iz cele Srbije i inostranstva. Učesnici su mogli da se prijave za trke na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Unikatni trkači: Zrenjaninac Dejan Vukonjanski u ekipi koja je osvojila prvo mesto u Arilju

    Trka sa preprekama „Rzav Challenge 2023“ održana je u nedelju u Arilju, a Dejan Vukonjanski iz Zrenjanina bio je član ekipe „Unikatni trkači“ koja je na ovom takmičenju osvojila prvo mesto.

     

    Na OCR nadmetanju učestvovalo je više od 280 trkača iz cele Srbije i inostranstva. Učesnici su mogli da se prijave za trke na stazama od sedam ili 15 kilometara.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Počeo prolećni deo prvenstva B lige FSG: Proleter 2006 savladao imenjaka iz Neuzine

     

    Zrenjaninac Dejan Vukonjanski, koji je učestvovao u trci na 15km, u pojedinačnom plasmanu je zauzeo 11. mesto sa vremenom 1:21:24.

     

    Dejan je ujedno bio član ekipe „Unikatni trkači“ koja je, u ekipnom plasmanu, zauzela prvo mesto. Članovi ovog tima popeli se na pobedničko postolje, podigavši pehar među najboljim OCR trkačima naše zemlje. Pobednici su kao nagradu osvojili vikend na Zlatiboru.

     

    Dejanu je, inače, ovo treća OCR trka od početka godine i ove sezone planira da ih istrči još deset.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Tyrant King Megaways: Neobičan susret sa dinosaurusima doneo mu blizu milion dinara!

     

    – Veliko hvala organizatorima trke „Rzav Challenge“ i ekipi „S gym“ Arilje na odlično organizovanoj trci, kao i sveukupnom događaju pre, tokom i nakon trke – kazao je Vukonjanski.

     

    dejan vukonjanski član ekipe unikatni trkači

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport