• Ulična trka u Ečki, druga po redu, biće održana u subotu

    Ulična trka u Ečki, druga po redu, biće održana u ovom selu, nadomak Zrenjanina, u subotu, 29. oktobra.   Kako je saopšteno na današnjoj konferenciji za novinare, na programu su trke na deset i pet kilometara, štafetna trka 2×5 kilometara, kao i dečije trke.   PROČITAJTE JOŠ: Memorijal „Zvonimir Zvonko Vujin“ okupiće u Zrenjaninu sjajne […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ulična trka u Ečki, druga po redu, biće održana u subotu

    Ulična trka u Ečki, druga po redu, biće održana u ovom selu, nadomak Zrenjanina, u subotu, 29. oktobra.

     

    Kako je saopšteno na današnjoj konferenciji za novinare, na programu su trke na deset i pet kilometara, štafetna trka 2×5 kilometara, kao i dečije trke.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Memorijal „Zvonimir Zvonko Vujin“ okupiće u Zrenjaninu sjajne mlade boksere

     

    Nakon uspešne prošlogodišnje premijere, ove godine interesovanje za uličnu trku je još veće. Organizatori su najavili i učešće nekoliko vrhunskih domaćih i stranih dugoprugaša, uključujući neprikosnovenu Oliveru Jevtić u ženskoj i Kenijca Stenlija Kipruta, u muškoj konkurenciji, inače pobednike prošlogodišnjeg Zrenjaninskog polumaratona.

     

    Nemanja Đurić, jedan od organizatora 2. Ulične trke, rekao je da je staza u Ečki sertifikovana i da poseduje licencu za ovakva takmičenja.

     

    – Manifestacija počinje u 14 časova dečjom trkom, po istom sistemu kao prošle godine. U zavisnosti od uzrasta trčaće se od 80 do 400 metara – rekao je Đurić.

     

    Dolazi više od 20 reprezentativaca Srbije

     

    Za seniorske trke – na pet i deset kilometara, kao i štafetu 2×5 kilometara, prijavljeno je 600 učesnika.

     

    – Prijavljeni su učesnici iz šest zemalja i više od 20 reprezentativaca Srbije. Oni će se nalaziti u prvim startnim redovima. Osim Jevtićeve i Kipruta, među trkačima su i Velimir Bojović, višestruki prvak Srbije, Marko Ranković, takođe prvak države u raznim disciplinama, Đuro Borbelj, aktuelni prvak u svim disciplinama, Nora Trklja, Katarina Pohlod… To je velika čast za Ečku – kazao je Nemanja Đurić.

     

    Start seniorske trke predviđen je za 16 časova, ispred dvorca „Kaštel“. Trasa ide kroz osam ečanskih ulica. Start trke je u Novosadskoj ulici, ispred „Kaštela“, zatim se trči kroz ulice Unirea, Zagrebačka, Maršala Tita, Titelska, Kumanovska, Beogradska i Ljubljanska.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Deo Novosadske ulice biće zatvoren za saobraćaj od 13 časova, zbog dečje trke. Sve ostale zatvaraju se pre 16 časova, pa do završetka trke.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport